Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 haftalık hamileyim kendime sıcak bakmam gerekiyor mu üşütmeme mi lazım anlamadım bazen sıcak basıyor kendimi serinletiyorum bazende karnım ağrıyor üşütür gibi olup sarıp sarmaliyorum bunun ortası var mı kendime hep sıcak mi bakmam lazım ?
Ağustos temmuz aylarında sıcak tutman gerekmez hava zaten sıcak oluyor bana göre tabi ki iki hamilelik döneminde de sürekli özellikle de yaz mevsiminde o kadar sıcak basıyordu terliyordum ki geceleri dahi kalkıp duş alıyordum ama yaşadığın yer hava şartı olarak serin oluyorsa ya da gündüzleri sıcak akşamları serin oluyorsa ince bir hırka giyersin çünkü mevsim olarak yaz aylarına girdik.Karninin ağrısını üşümek ten dolayı ise sarıp sarmaliyorum demisisn ağrın geçiyor mu kendini bu şekilde takip edebilirsin. Allah kolaylık versin uzun ve biraz yorucu süreç bebeğini sağ salim kucağına alman dileğiyle