gebelikte kese ne zaman görünür,keseyi görmek için beta hcg değeri kaç olmalıdır

safiye27

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
7
0
6
İzmir
hamileyim adetim 3 gün geçti hem idrarda hem kanda hamile çıktım fakat kese görünmedi.daha önce bir düşük yaptım ve sonrasında tekrar gebe kalabilmek için çok uğraştım o yüzden çok tedirginim bir sorun olacak diye.lütfen yardım arkadaşlar

hamileyim adetim 3 gün geçti hem idrarda hem kanda hamile çıktım fakat kese görünmedi.daha önce bir düşük yaptım ve sonrasında tekrar gebe kalabilmek için çok uğraştım o yüzden çok tedirginim bir sorun olacak diye.lütfen yardım arkadaşlar[/QU
benım beta hcg 2900 e yakındı keseyı gorduk. 4+4 haftalıktım. doktorum 2000 ı gecerse gorunur demıstı.

hamileyim adetim 3 gün geçti hem idrarda hem kanda hamile çıktım fakat kese görünmedi.daha önce bir düşük yaptım ve sonrasında tekrar gebe kalabilmek için çok uğraştım o yüzden çok tedirginim bir sorun olacak diye.lütfen yardım arkadaşlar

Arkadaşım , ben adetimin üstünden 1 hafta geçtikten sonra test yaptırmıştım , değerim 2042 çıkmıştı. 1 hafta sonra muayneye gittim, tuvalete sıkışık olmadığım için karından göremedik, doktor vajinal usg ile gördü. Yani 2000 i geçmesi gerekiyor..

Back
X