Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba doktorum kesenin yuvarlak olması gerekirken benimkinin yassı olduğunu bu yüzden düşük riskimin yüksek olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayan varmı? Şekli düzelebilir dedi. Ama ben bu süreçte ne yapmalıyım
12. Haftadayız canım.Gebelik haftası küçükse düzelebilir canım
12. Haftadayız canım.
Canım senin son durumun noldu ? Ben de aynı durumdayım şuan.Arkadaşlar merhaba doktorum kesenin yuvarlak olması gerekirken benimkinin yassı olduğunu bu yüzden düşük riskimin yüksek olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayan varmı? Şekli düzelebilir dedi. Ama ben bu süreçte ne yapmalıyım
Pihtilasma testi yaptirdinizmiCanım senin son durumun noldu ? Ben de aynı durumdayım şuan.
6+5 im bende 3 gün çok kanamam oldu sonra geçti. Kesemin etrafı hep kanmış.
Şeklide bozukmuş.
Bebeğimin kalbi çok yavaş atıyor doktor düşer dedi. Ben bir umut bekliyorumsenin sonuçların noldu ? Düzeldi mi kese ?
Hayır yapmadıPihtilasma testi yaptirdinizmi
Kalkmadan yat sürekli uzan ayaklarinin altina yastık koy sadece tuvalete kalk biri gelip baksın sana.. en yakın tarihte de mesela pazartesi bi arastirma veya universite hastanesinde pihtilasma testi isteHayır yapmadıprogestan verdi günde üç kez içiyorum ve üç günde bir pruloton yaptırıyorum.
3 doktora gittim üçü de başka bişey söylüyor ortak noktaları kesedeki şekil bozukluğu.
Kimi diyor kurtarılır kimi diyor kurtarılmaz ben de kafayı yemek üzereyim artık![]()
ÇoKalkmadan yat sürekli uzan ayaklarinin altina yastık koy sadece tuvalete kalk biri gelip baksın sana.. en yakın tarihte de mesela pazartesi bi arastirma veya universite hastanesinde pihtilasma testi iste
çok teşekkür ederimKalkmadan yat sürekli uzan ayaklarinin altina yastık koy sadece tuvalete kalk biri gelip baksın sana.. en yakın tarihte de mesela pazartesi bi arastirma veya universite hastanesinde pihtilasma testi iste
Ben yorumları yaptıktan sonra düşük yaptım hiç okumadan kapattım tüm sayfaları tam 6 ay sonra cesaretimi toplayıp yeniden döndüm. Umarım iyisindir sende bebekte. Rabbim herkese sağlıklısını nasip etsinHayır yapmadıprogestan verdi günde üç kez içiyorum ve üç günde bir pruloton yaptırıyorum.
3 doktora gittim üçü de başka bişey söylüyor ortak noktaları kesedeki şekil bozukluğu.
Kimi diyor kurtarılır kimi diyor kurtarılmaz ben de kafayı yemek üzereyim artık![]()