Gebelikte kesenin şeklinin bozulması

Angel04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
299
131
33
Arkadaşlar merhaba doktorum kesenin yuvarlak olması gerekirken benimkinin yassı olduğunu bu yüzden düşük riskimin yüksek olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayan varmı? Şekli düzelebilir dedi. Ama ben bu süreçte ne yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba doktorum kesenin yuvarlak olması gerekirken benimkinin yassı olduğunu bu yüzden düşük riskimin yüksek olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayan varmı? Şekli düzelebilir dedi. Ama ben bu süreçte ne yapmalıyım

Gebelik haftası küçükse düzelebilir canım

Konulara baktıkca bende ne cok şey yaşamışım diyorum ya canım benım kızın kesesi huni şeklindeydi bıldıgın ust taraf tam yuvarlak alt taraf aşşagı ya dogru ince uzun sarkmıştı evet erken dogum düşük tehlikesi oluyor ama benım kızım saglıklı sıhhatli dogdu merak etme senin kide gununde saglıkla dogar canım

Canım senin son durumun noldu ? Ben de aynı durumdayım şuan.
6+5 im bende 3 gün çok kanamam oldu sonra geçti. Kesemin etrafı hep kanmış.
Şeklide bozukmuş.
Bebeğimin kalbi çok yavaş atıyor doktor düşer dedi. Ben bir umut bekliyorum 😞 senin sonuçların noldu ? Düzeldi mi kese ?

Canım senin son durumun noldu ? Ben de aynı durumdayım şuan.
6+5 im bende 3 gün çok kanamam oldu sonra geçti. Kesemin etrafı hep kanmış.
Şeklide bozukmuş.
Bebeğimin kalbi çok yavaş atıyor doktor düşer dedi. Ben bir umut bekliyorum 😞 senin sonuçların noldu ? Düzeldi mi kese ?
Pihtilasma testi yaptirdinizmi

Pihtilasma testi yaptirdinizmi
Hayır yapmadı 😞 progestan verdi günde üç kez içiyorum ve üç günde bir pruloton yaptırıyorum.
3 doktora gittim üçü de başka bişey söylüyor ortak noktaları kesedeki şekil bozukluğu.
Kimi diyor kurtarılır kimi diyor kurtarılmaz ben de kafayı yemek üzereyim artık 😞

Hayır yapmadı 😞 progestan verdi günde üç kez içiyorum ve üç günde bir pruloton yaptırıyorum.
3 doktora gittim üçü de başka bişey söylüyor ortak noktaları kesedeki şekil bozukluğu.
Kimi diyor kurtarılır kimi diyor kurtarılmaz ben de kafayı yemek üzereyim artık 😞
Kalkmadan yat sürekli uzan ayaklarinin altina yastık koy sadece tuvalete kalk biri gelip baksın sana.. en yakın tarihte de mesela pazartesi bi arastirma veya universite hastanesinde pihtilasma testi iste

Kalkmadan yat sürekli uzan ayaklarinin altina yastık koy sadece tuvalete kalk biri gelip baksın sana.. en yakın tarihte de mesela pazartesi bi arastirma veya universite hastanesinde pihtilasma testi iste
Ço
çok teşekkür ederim 🙏🏼

Ben yorumları yaptıktan sonra düşük yaptım hiç okumadan kapattım tüm sayfaları tam 6 ay sonra cesaretimi toplayıp yeniden döndüm. Umarım iyisindir sende bebekte. Rabbim herkese sağlıklısını nasip etsin

Kese tam olarak nasıl olmalı? Benim kesem fotodaki gibi. Şekli farklı gelmişti ama doktor bişey demedi. Bilemedim şimdi

Eklentiler

• 596353C1-9DF4-40BE-A97F-C02486F41A74.webp
    596353C1-9DF4-40BE-A97F-C02486F41A74.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 267
Şu şekil olmalı desem yanlış yönlendirmiş olurum çünkü tam olarak bilmiyorum benimki yassı idi ama o süreçte başka doktora gitmiştim normal yuvarlak demişti ondan doktorunuz bir şey demediyse problem yoktur diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırsınız.

Back
X