Gebelikte Kesinlikle İçme(di)m Yeme(di)m Dediğiniz Şeyler

sima3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
555
97
323
Gebeliğiniz boyunca bebeğin gelişimine ve saglıgına zararlı gelebileceğinizi bilip duydugunuz şeyler nelerdir.
Kola,sigara,alkol vs gibi seyleri de yazarsanız ne gibi zararlar çıkabilecğini yada yasadıgınız bu tip olaylarıyazarmısınız?

aklıma gelmemişti bunlar ya içecek olarak bile az bılgım var nedenını de söylersenız bılgılenelım
listeria bakterisi bulunduğunu ve bu bakterinin düşüğee neden olduğunu biliyorum.o yüzden tüketmem.mayonez çiğ yumurtadan yapılıyor.çiğ yumurtada zararlı.ayrıca sebze ve meyveleri güzelce yıkadıktan sonra 15-20 dk bol sirkeli suda bekletirim.
çay ve kahveye izin verdi doktorum abartmamak şartıyla.hazır meyve suyu zaten normaldede içmem

listeria bakterisi bulunduğunu ve bu bakterinin düşüğee neden olduğunu biliyorum.o yüzden tüketmem.mayonez çiğ yumurtadan yapılıyor.çiğ yumurtada zararlı.ayrıca sebze ve meyveleri güzelce yıkadıktan sonra 15-20 dk bol sirkeli suda bekletirim.
çay ve kahveye izin verdi doktorum abartmamak şartıyla.hazır meyve suyu zaten normaldede içmem
çok iyi oldu bu bilgiyi edınmem bılmıyordum normalde de yemem heralde

Back
X