Gebelikte kilo alamama

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
245
219
103
31
Merhaba hanımlar. 16+2 haftalık hamileyim. Bir oğluşum olacak Allahın izniyle. 60 kiloyla hamile kaldım ve 5. Aya gireceğim neredeyse sadece 2 kilo alabildim. Ve karnımda hala dümdüz. Hiç belli olmuyor hamile olduğum. Doktor sıkıntı yok diyor ama iyi besleyemiyormuyum acaba bebeğimi diye düşünmeye başladım. Benim gibi kilo alamayan var mı aranızda

Ben :) sadece 3 kilo aldım 7. aydayım doktorum çok iyi gidiyorsun dedi bebeğim haftasına göre çok sağlıklı ve kilolu
Sağlıklı beslendiğimiz için kilo almıyoruz tatlım (kendi adıma söylemek gerekirse)

Gerçekten kıskanılacak kadınlarsınız.
Ekmek yemiyorum , gereksiz tatlı ,cips vs. Hiç Yok . Ama 65 kilo ile hamile kaldım 71 kiloyum şu an . Böyle giderse ne yapacağımı bilmiyorum . Hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım.
Bence sağlıklı beslendiğiniz sürece sıkıntı yoktur.
Hepimiz sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza inşallah

Ben önce 5 kilo verdim sonra 3 kilo aldım. Yani hamilelikten bu yana 2 kilo eksiğim hatta. Ilk zamanlar bulantıdan yiyemiyordum o yüzden. Bebeğim de gayet haftasına göre kilosu gelişimi gayet iyi hatta 1 hafta ilerden gidiyor.

22 haftalık hamileyim. 3,5 kilo aldım. doktorum gayet güzel diyor
eğer doğru ve sağlıklı besleniyorsan ve bebeğin gelişimi normalse bi sıkıntı yok demektir

Nasıl besleniyorsunuz?
Ben 6 kilo verdim. Birini aldım bulantılar geçince. Bende ekmek yemiyorum hamur işi tatlı falan da çok çok canım çekerse. Gerçi şerbetli tatlı 3 aydır ağzıma sürmedim de bir fikir verseniz çok memnun kalırım. Normalde de kilolu olduğum için çok fazla almamam gerekiyor

Genelde sebze ve meyve tüketiyorum tatlım tatlı istiyorsa canım ucundan tadıyorum oda sütlü tatlı oluyor..ve yemeklerin yağı zeytinyağıyla yapılıyor ekmek çok nadir tüketiyorum

Genelde sebze ve meyve tüketiyorum tatlım tatlı istiyorsa canım ucundan tadıyorum oda sütlü tatlı oluyor..ve yemeklerin yağı zeytinyağıyla yapılıyor ekmek çok nadir tüketiyorum
Bu dediklerinizi bende yapıyorum inşaallah çok almam. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah.

Ay ne güzel ya benim en büyük korkum veremeyeceğim kilolar almak :) insallah ben de cok kilo almam. Doktorunuz her sey yolunda diyorsa endişe etmeyin

cnm bende 16+4 deyim 61,5 kg ile hamile kaldım şuanda da 61 kg yım. ben beslenmeme dikkat ediyorum, fazla yemiyorum bence kg almak değil bebeğin kilosu önenmli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…