gebelikte kilo alımı depresyon ve akupunktur

dragonsmother

Drogon Rhaegal Viserion
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
177
94
13
37
merhaba kızlar 3 aylık hamıleyim hamıle kalmadan once boyum 1.68 kilom 76 idi hayatım boyu cok zayıf olmadım ama daha da alacagımı dusundukçe çıldırıyorum. komplekse gırdım şuan 80 kılo olmusum bile hayatım boyu hiç iradeli bir insan olamadım.olsam şimdi kesın kendıme guvenım tam olurdu. 28 nyasındayım ama 35 gıbı gosterıyorum hep kilodan bunlar kollarım iri kalçam iri hep boyleydı hamılelıkle alaksı yok. ben ne yapacagım giderek bunalıma gırıyorum. dahada kılo alıp 100 e cıkacagım sanırım. yemege engel olamıyorum irademe de gebelıkte akupunktur yapılıyormu bilenınız varmı? ne olur yardım edın yada irademe nasıl sahıp cıkarım ne olur yardım edın kendımden nefret edıyorum ama yine de elımden bırsey gelmıyor. bana yardım edın ne yapabılırım.

İnternette çeşitli yerlerde gebelikte uzman kişiler tarafından uygulanirsa bir sorun olmayacağı yazıyor. İstanbul'da iseniz size Prof. Dr. Kaya Özkuş'u önerebilirim, kendisi okulda hocamdır ve akupunktur alanında da çok iyidir.

İnternette çeşitli yerlerde gebelikte uzman kişiler tarafından uygulanirsa bir sorun olmayacağı yazıyor. İstanbul'da iseniz size Prof. Dr. Kaya Özkuş'u önerebilirim, kendisi okulda hocamdır ve akupunktur alanında da çok iyidir.
evet istanbuldayım ...arastıracagım hemen cok tesekkur ederim ♥

merhaba kızlar 3 aylık hamıleyim hamıle kalmadan once boyum 1.68 kilom 76 idi hayatım boyu cok zayıf olmadım ama daha da alacagımı dusundukçe çıldırıyorum. komplekse gırdım şuan 80 kılo olmusum bile hayatım boyu hiç iradeli bir insan olamadım.olsam şimdi kesın kendıme guvenım tam olurdu. 28 nyasındayım ama 35 gıbı gosterıyorum hep kilodan bunlar kollarım iri kalçam iri hep boyleydı hamılelıkle alaksı yok. ben ne yapacagım giderek bunalıma gırıyorum. dahada kılo alıp 100 e cıkacagım sanırım. yemege engel olamıyorum irademe de gebelıkte akupunktur yapılıyormu bilenınız varmı? ne olur yardım edın yada irademe nasıl sahıp cıkarım ne olur yardım edın kendımden nefret edıyorum ama yine de elımden bırsey gelmıyor. bana yardım edın ne yapabılırım.
Arkadasım 163 boyunda 69 ile hamile kaldı biz 100 le bitirir diyorduk 76 ile bitirdi. 2 hafta önce doğum yaptı su an 64 kilo

bukadar endise etme, bebekten sonra helede ilk bebekse zaten yemege zaman bulamiyacaksin kilolar kendiliginden dokulur. duzenli yemeye calis :) cok endise edersen bebekte bunlari hisseder sonucta senin bir parcan o.

Boğazınızı tutmaktansa zararı olup olmadığı belli olmayan şeylere yonelmeyin lütfen. Ve araştırdığınızda yapan doktora değil kadın dogumcunuza sorun.
Ve akupunktur yerine bir diyetisyene danışın. Size gebeliğe uygun bir diyet programı çıkarır, harfiyen uygularsiniz ve kilo alma endişeniz biter. Bebeğiniz de düzgün beslenmiş olur.

Akapunkturun zararinin da faydasinin da olacagini dusunmuyorum. Onun yerine iyi bir diyetisyene gidin ve listeye birebir uyun, hem sizin hem bebeginizin sagligi icin duzenli beslenmeniz çok onemli.

Diyetisyene gidin ve hamılelıkte nasıl beslenılır ogrenın .. Saglıklı beslenırsenız ve saglıklı dogum yapmak ıcın cok yuruyus yaparsanız hem sızın hem bebegın saglııgı ıcın cok ıyı olur.. Akapunktur a basvurmak kolay olanı..

Back
X