gebelikte kilo alımı...nolur bakın...

BeyazLilyum

diplomalı uzman ev hanımı
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
2.343
15
116
Diğer
doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak...herkes son aylarda çok kilo alındığını söylüyor...bu tez doğrumu yoksa bunu dikkat ederek koruyan,bu tezi çürüten arkadaşlar varmı...varsa nasıl bir yol izlediler...lütfen deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz....:çok üzgünüm:

canım benım dıkkat edersen almıyorsun..
son haftalarda bebek alıyor..

akşam sadece sut ıc meyve ye

canım ben son ay hıc kılo almadım bol sebze meyve yogurt sut tuket ekmek hamur ısı yemeyınce bebek kılo alıyor anne almıyorben toplam 11 kılo aldım kızım 3800 dogdu e dogumda butun kılo gıttı en ıyısı hamur ısını tatlıyı kesmek

sakın çok yeme
bütün hamilelere tavsiyem bu
ah ahhhh ben 23 kilo aldım şimdi kafamı taşlara vuruyorum
hala 10 kilo fazlam var

valla gülcecim senin bünyen nasıl bilmiyorum ama ben şöyle söyleyeyim..ilk 3 ayım kusmayla geçti ve buna rağmen kilo veremedim...3 aydan sonra almaya başladım...ve dikkat ediyorum...ekmek,hamur işi,pilav tatlı tüketmiyorum...kararında meyve sebze salata et süt yoğurt tüketiyorum...onlarda fazla değil..bebiş iyi çok şükür ama ben çok hızlı kilo aldım...şuan 5 kilo tam aldım..ve gerçekten sinirlerim bozuldu...üstelik yürüyüşte yapıyorum..aldığım kiloyu aldığım haftaya oranladığımda doğum sonuna 20 yi geçiyorum allah korusun..çok zor veren bir yapım var o yüzden kendime almak istemiyorum....

bende aldıgım kıloyu ılk aylarda aldım canım 7 aydan sonra 2 kılo bıle almadım 1.5 falan almısımdır ılk aylar benım de cok zor gectı tanıdık arkadaslar cogu kılo verdı ama bende senın gıbı vermemıstım hatta dr cok hızlı gıdıyorsun demıstı ama sonra oyle olmadı kılo alımı yavasladı senınde oyle olur umarım Allah saglıkla sıhhatle bebegını kucagına almayı nasıp etsın

bende aldıgım kıloyu ılk aylarda aldım canım 7 aydan sonra 2 kılo bıle almadım 1.5 falan almısımdır ılk aylar benım de cok zor gectı tanıdık arkadaslar cogu kılo verdı ama bende senın gıbı vermemıstım hatta dr cok hızlı gıdıyorsun demıstı ama sonra oyle olmadı kılo alımı yavasladı senınde oyle olur umarım Allah saglıkla sıhhatle bebegını kucagına almayı nasıp etsın

ayyy canım inşallah yaa...valla psikolojim bozulacak..inşallah 7 den sonra bende almam...isteğim 12 ile bitirmek ama bakalım...sağlıklı olsun bebeişim inşallah:CüvCüv::ecrin_bebek:

dogumuma en fazla 1 hafta var ve basından bu yana 9 kılo aldım
basından berı ekmek ve pılavı cok kıstım
sımdıye kadar meyveye agırlık verdım sadece dıkkat ettıgın surece bır problem olmuyor

bende ilk ay almaya başlayanlardanım midem hiç bulanmadığı ve iştahım arttığı için. sonlara doğru da kilo alışım hızlanmadı normal seyretti ama ben hep yarım yağlı süt içtim kepek ekmeği yedim meyve ve suyu çok tükettim toplam 15 kilo aldım bebeğim de 4300 doğdu. 2 ay sonra da tamamen eski halime dönmüştüm.

canım o bünyeye göre değişiyo ben ilk aylarda kilo aldım son ay kilo verdim... toplam 15 kilo almıştı. 10 u gitti 5 i kaldı. sen bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirde kilolar elbet bi şekilde gider zaten... kafana takma....

Rehavet selam,
Bu tez yanlış.Ben kendim bunu çürüttüm.İlk aylarda çok kilo aldım ben.Ayda 3 kilo alıyordum o derece.Sonra doktorum kızdı bana.Dedi ki napıyorsun sen, son aylarda daha fazla alırsın.Ama ben son 3 ayımın 1inde 900 gram aldım.birinde 750 gram ve son ayda da 1.5 kilo.Nasıl mı?Ekmek makarna ve pilav yemedim.Ama onun dışında çok sağlıklı beslendim.Hepsi bu..gerçekten..

ben bunu cok dusundum tamamen bunyeyle alakalııııııı benceee bazıları var acıp yıyor bı bakıon 9 kılo almıs hıc yemeyen daha fazla almıs .ben bu tezden emınım tamamen bunyeyle alakalı .ben hıc kılo almadım gıbı bısı 5 aya kadar ama ben 4 ay boyunca hergun duzenlı serum yedım cok kustugum ıcın vitamın takvıyesı ve dr bana hep serumların hızlı bı sekılde kılo olarak gerı donucegını soyluyordu.oylede oldu 5 aydan sonra bırden sıstım toplam 21 kılo aldım .dogum yabalı 2.5 ay oluyor 4 kılo fazlam kaldı hayırlısı olsun

ne güzel yaaa....bende az ve kararında yediğim halde yok yok durduramıyorum anlamış değilim...çok pis bir bünyem var beni deli ediyor..allah bilir doğumdan sonra millet patır patır atarken ben bol su içerek bile atamayacağm kiloları....

offf yaa ben 7 ye girene kadar çok güzel gittim..6.5-7 kilo aldım ama bu ay 3 kilo aldım..şimdi daha da dikkat etme zamanı..benim hayalim en fazla 12 ile bitirmekti..10 kilo aldım ve 2 ayım kaldı..becermem mümkünmü acaba..kiloyu sadece bebek almalı bundan sonra...

offf yaa ben 7 ye girene kadar çok güzel gittim..6.5-7 kilo aldım ama bu ay 3 kilo aldım..şimdi daha da dikkat etme zamanı..benim hayalim en fazla 12 ile bitirmekti..10 kilo aldım ve 2 ayım kaldı..becermem mümkünmü acaba..kiloyu sadece bebek almalı bundan sonra...
canım çok değil ki moralini bozma
bundan sonra 5 kilo da alsan ki almazsın o kadar, en fazla 15 olursun
o da çok değl bana göre

Ben son aylarda acayip kilo aldım hergece baklava yedim toplamda 25 kilo aldım ama benim doktorumda istiyordu ben çok zayıftım.Baklavanın bebeğime hiç faydası olmadı tabi oğlum 2800 kg doğdu şuan ise 51 kg yum ve hala kilo vermeye devam ediyorum.doğum yaptıktan ilk bir yıl içinde hızlı kilo verirmişiz

hadi bakalım inşallah...doğum yapayım hemen burada paylaşacağım kilo durumumu..psikopata bağladım ben galiba-tatlicadiarzu-delikafadulden

Back
X