Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kilo almayı takanlardan değilim(bebeğime çok zor sahip olduğum için olabilir) bana kalsa hesap bile yapmam ama etraftan soruyorlar sürekli nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum..
60 la hamile kaldım 56 ya düştüm su an hatta bugun 62 yi gördüm:)) sizce kaç kilo almış oluyorum verdiklerimide sayacak mıyım yoksa 60ın üzerini mi sayacam?
arkadaslar bugun nette bisey okudum normal kilosu altinda gebe kalan kadinlar kilolu gebe kalan kadinlara oranla daha fazla kilo aliyor!!!!bunun dogrulugunu teyit etmek icin siz gebe arkadaslardan yardim bekliyorum...bana kac kiloyla hamile kaldiginizi kacinci ayda oldugunuzu ve kac kiloyla doguma girdiginizi(toplam kac kilo aldiginizi) yazarsaniz sevinirim!!!dogum yapmamis veya yapmis arkadaslar herkes yazabilir!!!!a.s.
yamerhaba arkadaşlar ilk 12 hafta kilo almadım ama şuan 16 haftaya gidiyoruz şubat başında kontrolüm var dr 1 kilo üstünde kavga ederiz dedi ve ben şuan 1 kilo üstüne çıkmaya başladım.Hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim ve bebek için yememe dikkat ediyorum kilo almamız lazım tabiki çünkü bebeklerimiz kilolanacak ve sıvıları artacak ama kilo verdikten sonra tekrar kilo almak canmı sıkıor açıkcası