gebelikte kilo alimi?

52 yle basladım su an 7 aylığım 13 kilo almısım 2 hafta önce 64 düm smdi 2 haftada 1kilo almışım szce normalmiii :50:

Bencede dogru eger anne ideal kilosundan biraz fazla kiloyla hamile kalirsa daha az kilo aliyor ..
Ben ilk bebegimde 5 kilo fazlayla hamile kalmistim sadece 8 kilo aldim ..oglum 4 kilo dogdu ..bu bebegimde suan 3.ay bitesi oldu daha hic almadim bundada yaklasik 10 kilo fazlalikla hamile kaldim ... bakalim kac kiloyla bitiricez ..

bende 55 kiloyla hamile kaldım şu an 21.haftamdayım ve 67 kiloyum.ilk hamileliğimde 8 aylık doğum yaptım ve 25 kilo almıştım.ben biraz fazla kilo alanlardanım malesef

20. hafta 4 ile 5 kg arası gidip geliyor tartı ağlıcam yaa tatlı yemeden duramıyorum. iştah tavanda herşeyi canım çekiyor. 22. haftada kontrolüm var 4 ile kontrole girebilsem 10 gün sonra ne ala yani :(

ben kilo almayı takanlardan değilim(bebeğime çok zor sahip olduğum için olabilir) bana kalsa hesap bile yapmam ama etraftan soruyorlar sürekli nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum..
60 la hamile kaldım 56 ya düştüm su an hatta bugun 62 yi gördüm:)) sizce kaç kilo almış oluyorum verdiklerimide sayacak mıyım yoksa 60ın üzerini mi sayacam?

ben kilo almayı takanlardan değilim(bebeğime çok zor sahip olduğum için olabilir) bana kalsa hesap bile yapmam ama etraftan soruyorlar sürekli nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum..
60 la hamile kaldım 56 ya düştüm su an hatta bugun 62 yi gördüm:)) sizce kaç kilo almış oluyorum verdiklerimide sayacak mıyım yoksa 60ın üzerini mi sayacam?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, kilo almadım kusmaktan. 2-3 kilo vermiştim 16haftadayım. bugün baktım başladığım kilodayım. nasıl hesaplıcam anlamadım :1:

arkadaslar bugun nette bisey okudum normal kilosu altinda gebe kalan kadinlar kilolu gebe kalan kadinlara oranla daha fazla kilo aliyor!!!!bunun dogrulugunu teyit etmek icin siz gebe arkadaslardan yardim bekliyorum...bana kac kiloyla hamile kaldiginizi kacinci ayda oldugunuzu ve kac kiloyla doguma girdiginizi(toplam kac kilo aldiginizi) yazarsaniz sevinirim!!!dogum yapmamis veya yapmis arkadaslar herkes yazabilir!!!!a.s.

canım boyum 175 kilom 74 şuan
hep 65 dim zayıftım evlenince kilo aldım 73 te gebe kaldım şuan 3 aylık gebeyim geçenlerde 76.300 gördüm ama iki gün sonra 74 e inmiştim kusmalarım oluyor arada çok kilo almaktanda korkuyorum

Gebelikte kilo deyince atlarım her zaman..
Öyle yemişim ki hala üzerimdedir kendileri napiim :9:

Boyum 1,73.. 53 kiloyla hamiş kaldım..
İdeal kilomdu benim 53-55 gider gelirdim yani..
Toplamda 80 kiloyla doğuma gittim :9: :9: :9:
Şu an 62 kiloyum..
Uğraşıyorum uğraşıyorum.. Şu 8-9 kiloyu veremiyorum..
Yine yiyorum çünkü :9:

Tombiş tombiş olup da kilo almayanlara, 8 kilo alıp doğurunca eskisine dönen görümceme sinir olurum mesela :9: :9:
Gerçi görümcem de yazık aşırı zayıf, kafayı yiyecek..
1,60 boy 42 kiloyla kaldı, 50'yle doğurdu.. 39'lara düştüğü oluyor..

Rabbim dert keder vermesin ama kurtulmak istiyorum, yapıştılar gitmiyorlar....

merhaba arkadaşlar ilk 12 hafta kilo almadım ama şuan 16 haftaya gidiyoruz şubat başında kontrolüm var dr 1 kilo üstünde kavga ederiz dedi ve ben şuan 1 kilo üstüne çıkmaya başladım.Hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim ve bebek için yememe dikkat ediyorum kilo almamız lazım tabiki çünkü bebeklerimiz kilolanacak ve sıvıları artacak ama kilo verdikten sonra tekrar kilo almak canmı sıkıor açıkcası

merhaba arkadaşlar ilk 12 hafta kilo almadım ama şuan 16 haftaya gidiyoruz şubat başında kontrolüm var dr 1 kilo üstünde kavga ederiz dedi ve ben şuan 1 kilo üstüne çıkmaya başladım.Hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim ve bebek için yememe dikkat ediyorum kilo almamız lazım tabiki çünkü bebeklerimiz kilolanacak ve sıvıları artacak ama kilo verdikten sonra tekrar kilo almak canmı sıkıor açıkcası
ya
Kızlar kilo dediğin ne dir ki ben 1.5sene içinde 2düşük yaptım tam 18kilo aldım sonra akupunktura gittim 21kilo verdin 3ayda yine hamile kaldım yine düştü ve şu an yine hamileyim rabbim hayırlı sağlıklı bebek versin de kilo veriliyor yani o yüzden çok kafaya takmayin kilo saplantilari olanlara duyurulur

Back
X