Merhaba arkadaşlar ben oldukça kilolu bir şekilde hamile kaldım iki kere ultrasona girdim hep vajinaldi şükür ki kalp atışı görüldü fakat benim aklıma takılan bir şey var çok kilolu olduğum için karından görülür mü perşembe kontrole gideceğim
Kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de kiloluyum ama sıkıntı yapmıyorum kan değerlerin iyiyse şekerin tansıyonun sıkıntı yapma ne kilolu kadınlar doğum yapıyor
Merhaba arkadaşlar ben oldukça kilolu bir şekilde hamile kaldım iki kere ultrasona girdim hep vajinaldi şükür ki kalp atışı görüldü fakat benim aklıma takılan bir şey var çok kilolu olduğum için karından görülür mü perşembe kontrole gideceğim
Kilo sadece son aylarda senin için sıkıntı olur bizim burda bir doktor yağlarından bebeği göremiyorum demiş arkadaşa e haliyle oda çok üzüldü ama önemli olan senin benişini sağlıklı bi şekilde kucağına alman
o 6 yıl önceydi şimdiki gibi çok iyi değildi zaten cihazları ama doktor hiç gerek görmediğine göre gayet netti diye haturlıyorum belki bölgesel kiloyla alakalı da olabilir
walla hiç sıkıntım olmadı çok rahat bir hamilelikti gayet rahattım yürüyordum çalışıyordum inanın şu an çok daha zayıfım ama zor bir hamilelik geçiriyorum kilo ile alakallı değil bence