Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 1.70 kilom 105 şu an kilo vermeye uğraşıyorum diyetisyene gideceğim siz de gidin benceKaç kilo ile kaldınız bende sıkıntı yapıyorum 93 kiloyum boyum 165
ilk gebeliğmde bende çok kilolu hamile kalmıştım ve hep normal ultrason kullanmıştı doktorMerhaba arkadaşlar ben oldukça kilolu bir şekilde hamile kaldım iki kere ultrasona girdim hep vajinaldi şükür ki kalp atışı görüldü fakat benim aklıma takılan bir şey var çok kilolu olduğum için karından görülür mü perşembe kontrole gideceğim
Kaç kilo canım? Ve çok kilo aldınmı? Ben kafaya takıyorum çokilk gebeliğmde bende çok kilolu hamile kalmıştım ve hep normal ultrason kullanmıştı doktor
Evet normal ultrasondan da görülüyor geçen gördük fakat vajinal olan çok net görünüyor sizin de öyle miydiilk gebeliğmde bende çok kilolu hamile kalmıştım ve hep normal ultrason kullanmıştı doktor
107 civarıydı gebeliktede 5-6 kilo aldım toplamda oda bebek zatenKaç kilo canım? Ve çok kilo aldınmı? Ben kafaya takıyorum çok
o 6 yıl önceydi şimdiki gibi çok iyi değildi zaten cihazları ama doktor hiç gerek görmediğine göre gayet netti diye haturlıyorum belki bölgesel kiloyla alakalı da olabilirEvet normal ultrasondan da görülüyor geçen gördük fakat vajinal olan çok net görünüyor sizin de öyle miydi
Sezeryan mı oldunuz? Az kilo almışsınız çok sıkıntı olmamıştır maaşallah umarım bende kolay geçiririm107 civarıydı gebeliktede 5-6 kilo aldım toplamda oda bebek zaten
ilk haftalar vajinal sonra karından devam eder bende kilolu gebelik geçirdimMerhaba arkadaşlar ben oldukça kilolu bir şekilde hamile kaldım iki kere ultrasona girdim hep vajinaldi şükür ki kalp atışı görüldü fakat benim aklıma takılan bir şey var çok kilolu olduğum için karından görülür mü perşembe kontrole gideceğim
walla hiç sıkıntım olmadı çok rahat bir hamilelikti gayet rahattım yürüyordum çalışıyordum inanın şu an çok daha zayıfım ama zor bir hamilelik geçiriyorum kilo ile alakallı değil benceSezeryan mı oldunuz? Az kilo almışsınız çok sıkıntı olmamıştır maaşallah umarım bende kolay geçiririm
Ben de kilolu hamile kaldım 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı bi zararı yok sonra karından devam ettik.Merhaba arkadaşlar ben oldukça kilolu bir şekilde hamile kaldım iki kere ultrasona girdim hep vajinaldi şükür ki kalp atışı görüldü fakat benim aklıma takılan bir şey var çok kilolu olduğum için karından görülür mü perşembe kontrole gideceğim
bu arada evet sezeryan oldum son ana kadar normaldi ama suyum geldi suni sancı aldım saatlerce gık demedi bana mecbur sezeryana alındımSezeryan mı oldunuz? Az kilo almışsınız çok sıkıntı olmamıştır maaşallah umarım bende kolay geçiririm