Gebelikte kilo

betuus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
36
8
86
Kizlar 26 haftalik hamileyim ve 8 kilo aldim.seker falan da cikmadi.disardan bakilinca hic kilo almamis gibi gorunuyorum ben de anlamadim.cok mu acaba

Ben 52 - 52.5 kilo ile basladim. 19+4 hamileyim suan 57.5 olmusum. 5 kilo 5 bucuk kilo almisim. Acaba bende cok mu kilo aliyorum

Cok tesekkur ederimm. Peki sizce kac civarlarinda doguma giderim. Esim ben senden 75 bekliyorum diyo. Benim gozume cok geliyo 75 olmam heralde diyorum. Ben 65-67 civari dogum yaparim diye dusunuyorum. Bu sira kiloma taktım.
Ben diyetisyene gidiyorum kontrollerle beraber. Sizinle kilomuz birbirine yakın. Bana ayda 1,5-2 alman normal dedi. Çünkü zayıfsın başlangıcında. Mesela 90 kilo olarak başlayan 7-8 kilo ile tamamlıyor dedi.. Sizin başlangıç kilonuza göre gayet iyisiniz.. bu gidişle 15-17 arası ile bitirirsiniz gibi..

67-69 arasi bitiricekmisim gibi duruyo o zaman cok tesekkur ederim bilgilendirme icin. Bi yerde okudum. 20 haftalik olana kadar 4 kilo normaldir vs yaziyodu ben 19 haftaligim 5- 5 bucuk kilo almisim bile. Endiselenmistim. Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin :))
Allah yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Amin inşallah.. Bu arada diyetisyen 30 dan sonra daha çok kilo alınıyor dedi. Bu ara temkinli gidin, hani hamurişi ve tatlıyı minimum da yiyin dedi.size özelden mesaj atayım. diyet listesini

Bende 54.5 ile hamile kaldım şuanda 60 kg oldum 24.haftama giriyorum. Yani alınıyor gibi ayda 1 kg almış oluyorum. Gerçi ben son 1 ayda aldım nerdeyse 3 kg kadar ama napayım aldım

Bende 18+4 deyim şimdiye kadar 5 kilo aldım. Oruç tutmuyorum ama eşimle birlikte son 2 haftadır dayanamayıp sahurda yiyorum o yüzden aldım galiba son 2 kiloyu.

Kizlar 26 haftalik hamileyim ve 8 kilo aldim.seker falan da cikmadi.disardan bakilinca hic kilo almamis gibi gorunuyorum ben de anlamadim.cok mu acaba

canım bende aynı durumdayım 22 haftalıkken bende 7 kilo almıştım çok geldi biraz dikkat etmeye başladım yürüyüş bol su falan şimdi yavaşladı kilo alımım 27 haftalığım 8 kilo sıkıntı etme yürüyüş yapmaya çalış bol su iç inşallah çok kilo almadan bitirebiliriz hedefim 12-15 kilo arasında bitirmek ama ramazan da evde tatlı olunca dur demek çok zor oluyor malesef

Bende 18+4 deyim şimdiye kadar 5 kilo aldım. Oruç tutmuyorum ama eşimle birlikte son 2 haftadır dayanamayıp sahurda yiyorum o yüzden aldım galiba son 2 kiloyu.

bende oruç tutmuyorum ama ramazan da evde tatlı eksik olmayınca dayanmak çok zor oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…