kac kilo ile basladinizKizlar 26 haftalik hamileyim ve 8 kilo aldim.seker falan da cikmadi.disardan bakilinca hic kilo almamis gibi gorunuyorum ben de anlamadim.cok mu acaba
Valla bence gayet iyi.Ben 52 - 52.5 kilo ile basladim. 19+4 hamileyim suan 57.5 olmusum. 5 kilo 5 bucuk kilo almisim. Acaba bende cok mu kilo aliyorum
Cok tesekkur ederimm. Peki sizce kac civarlarinda doguma giderim. Esim ben senden 75 bekliyorum diyo. Benim gozume cok geliyo 75 olmam heralde diyorum. Ben 65-67 civari dogum yaparim diye dusunuyorum. Bu sira kiloma taktım.Valla bence gayet iyi.
Ben diyetisyene gidiyorum kontrollerle beraber. Sizinle kilomuz birbirine yakın. Bana ayda 1,5-2 alman normal dedi. Çünkü zayıfsın başlangıcında. Mesela 90 kilo olarak başlayan 7-8 kilo ile tamamlıyor dedi.. Sizin başlangıç kilonuza göre gayet iyisiniz.. bu gidişle 15-17 arası ile bitirirsiniz gibi..Cok tesekkur ederimm. Peki sizce kac civarlarinda doguma giderim. Esim ben senden 75 bekliyorum diyo. Benim gozume cok geliyo 75 olmam heralde diyorum. Ben 65-67 civari dogum yaparim diye dusunuyorum. Bu sira kiloma taktım.
67-69 arasi bitiricekmisim gibi duruyo o zaman cok tesekkur ederim bilgilendirme icin. Bi yerde okudum. 20 haftalik olana kadar 4 kilo normaldir vs yaziyodu ben 19 haftaligim 5- 5 bucuk kilo almisim bile. Endiselenmistim. Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin :))Ben diyetisyene gidiyorum kontrollerle beraber. Sizinle kilomuz birbirine yakın. Bana ayda 1,5-2 alman normal dedi. Çünkü zayıfsın başlangıcında. Mesela 90 kilo olarak başlayan 7-8 kilo ile tamamlıyor dedi.. Sizin başlangıç kilonuza göre gayet iyisiniz.. bu gidişle 15-17 arası ile bitirirsiniz gibi..
Amin inşallah.. Bu arada diyetisyen 30 dan sonra daha çok kilo alınıyor dedi. Bu ara temkinli gidin, hani hamurişi ve tatlıyı minimum da yiyin dedi.size özelden mesaj atayım. diyet listesini67-69 arasi bitiricekmisim gibi duruyo o zaman cok tesekkur ederim bilgilendirme icin. Bi yerde okudum. 20 haftalik olana kadar 4 kilo normaldir vs yaziyodu ben 19 haftaligim 5- 5 bucuk kilo almisim bile. Endiselenmistim. Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin :))
Allah yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Evet lutfennAmin inşallah.. Bu arada diyetisyen 30 dan sonra daha çok kilo alınıyor dedi. Bu ara temkinli gidin, hani hamurişi ve tatlıyı minimum da yiyin dedi.size özelden mesaj atayım. diyet listesini
Dengeli beslenin, hamur işi tatlı vs yemeyin gerisini boş verin.Kizlar 26 haftalik hamileyim ve 8 kilo aldim.seker falan da cikmadi.disardan bakilinca hic kilo almamis gibi gorunuyorum ben de anlamadim.cok mu acaba
Kizlar 26 haftalik hamileyim ve 8 kilo aldim.seker falan da cikmadi.disardan bakilinca hic kilo almamis gibi gorunuyorum ben de anlamadim.cok mu acaba
Bende 18+4 deyim şimdiye kadar 5 kilo aldım. Oruç tutmuyorum ama eşimle birlikte son 2 haftadır dayanamayıp sahurda yiyorum o yüzden aldım galiba son 2 kiloyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?