Gebelikte kırmızı akıntı

busrabusbusra

Umaykızım 💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
822
928
33
28
Kızlar merhaba dün evde yaptığım test pozitif çıkınca kan verdim hamileymişim. Değerim 32 çıktı henüz çok yeni, normalde bat günüm yarın ama bugün akşam üstü tuvalete gittiğimde çok az miktarda kırmızımsı pembemsi akıntı geldi peçeteye ve kasıklarımda falan çok ağrı var kaç gündür. Bu akıntı ve ağrılar normal mi? Şansıma yarın da tatil olduğu için hastaneye de gidemiyorum anca salı günü gidebileceğim.
Acaba gebeliğin başında normal mi yoksa kimyasala falan mı dönecek çok endişelendim

Pembesi ise yerleşme kanaması olabiliyor diye biliyorum. Ağrı çok mu?

Pembesi ise yerleşme kanaması olabiliyor diye biliyorum. Ağrı çok mu?
Yani sürekli ve dayanılmayacsk gibi değil ilk adet günü ağrısı gibi.
Yerleşme kanamasını da ki gün önce yaşadım. Peçeteye sildiğimde pembemsi leke gelmişti zaten öyle şüphelenip ertesi gün test yaptım. Bugün de böyle olunca korktum biraz. İki ayrı yerleşme kanaması yaşıyor olamam herhalde. İnternette çok normal ilk 4-5 hafta diyorlar ama yine de insanın içi rahat etmiyor tabi

Evet. Haklısınız. Ağrı çok şiddetli değilse korkacak bir durum yoktur inşallah. Kanama da yine pembe renkliyse bsey olmaz umarım. Yine de en iyi şeyi doktor söyler. İnşallah hiç bir sorun yoktur

Evet. Haklısınız. Ağrı çok şiddetli değilse korkacak bir durum yoktur inşallah. Kanama da yine pembe renkliyse bsey olmaz umarım. Yine de en iyi şeyi doktor söyler. İnşallah hiç bir sorun yoktur
İnşallah canım ya. Hayırlısı olsun diyorum hep, Allahım hayırlı olacaksa olsun, olamayacaksa olmasın ama yine de insanın içi korkuyor. Salıyı bekleyeceğim artık. İnşallah devamı gelmez

Hormonal bir kanama olabilir, kimyasal da olabilir. Tatilden sonra doktorunuza gidin progestan başlatır belki. O zamana kadar da hiç kalkmayın tuvalet dışında, hep uzanın ve bol su için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…