GEBELİKTE KIRMIZI KANAMA

Unutkanbebek

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
76
35
8
30
Kızlar merhaba 8+3 günlük hamileyim kalp atışlarını vesaire duyduk daha önce kahverengi lekelenmem oluyor diye doktor fitil şeklinde ilaç verdi kullanıyorum günde 2 kez ama şimdi uyandım iç çamaşırımda 3 4 damla az kırmızı kan vardı. Ne yapmalıyım ? Düşük mü?

Kızlar merhaba 8+3 günlük hamileyim kalp atışlarını vesaire duyduk daha önce kahverengi lekelenmem oluyor diye doktor fitil şeklinde ilaç verdi kullanıyorum günde 2 kez ama şimdi uyandım iç çamaşırımda 3 4 damla az kırmızı kan vardı. Ne yapmalıyım ? Düşük mü?
hayır acıle gıt. Bı kontrol eder. Igne falan vurur kanaman ıcın .9. Haftadasın hemen dusuk moduna gecme allah korusun. Hızlıca git zaman kaybetme. Rabbım yardımcın olsun

Hemen acile git kontrol etsinler ama stres yapma kuzenimde ayni durumu yasadi rahimde kanama alani olusmustu ve patlayip 3 4 damla kan gelmisti iki günde gecti.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.

Geçmiş olsun inşallah durumunuz düzelmiştir son durumunuzu merak ettim benimde bu ikidir kırmızı kanamam oluyo

Merhaba şimdilik iyiyim arada kahverengi lekelenmelerim oluyor 13 haftalık olduk ama kesinlikle kırmızı renk kanama riskli doktora gitmek gerekiyor
Cok sevindim🤗masallah🙇‍♀️Allah sağlıkla ilerliyen gebelik nasip etsin inşallah🙇‍♀️ benim dünkü kanamam bence normal değildi 5 6 saat sürdü kırmızıydı ve küçükte olsa pıhtı parca geldi bugün ilk ultrason randevumuz ama umutsuzum sonuç belli büyük ihtimal düşürdüm dün 😔

Cok sevindim🤗masallah🙇‍♀️Allah sağlıkla ilerliyen gebelik nasip etsin inşallah🙇‍♀️ benim dünkü kanamam bence normal değildi 5 6 saat sürdü kırmızıydı ve küçükte olsa pıhtı parca geldi bugün ilk ultrason randevumuz ama umutsuzum sonuç belli büyük ihtimal düşürdüm dün 😔
Kötüye odaklanmayın şimdiden belki farklı bir şeydir :( umarım bir sıkıntı yoktur merakla bekliyorum

Kötüye odaklanmayın şimdiden belki farklı bir şeydir :KK43: umarım bir sıkıntı yoktur merakla bekliyorum
Haberler ne çok kötü nede ıyi şükür kesemiz göründü ama bebiş görünmedi.7hftlk olması gerekirken 5 hft lık çıktı.geriden geliyo dedi.ilerliyebilirde dedi sağlıksız da olabilir dedi.yolk da varmış ama nasip 10gun sonra tekrar bakılcak 🙇‍♀️ yolk 1.8dedi ne anlama geliyo acaba

Haberler ne çok kötü nede ıyi şükür kesemiz göründü ama bebiş görünmedi.7hftlk olması gerekirken 5 hft lık çıktı.geriden geliyo dedi.ilerliyebilirde dedi sağlıksız da olabilir dedi.yolk da varmış ama nasip 10gun sonra tekrar bakılcak 🙇‍♀️ yolk 1.8dedi ne anlama geliyo acaba
bilmiyorum ki ama umutsuzluğa kapılmayın lütfen eğer nasipte varsa zaten ne denirse densin doğar kendinizi üzmemeye çalışın demesi kolay tabi ama inşallah sağlıklı ilerler

bilmiyorum ki ama umutsuzluğa kapılmayın lütfen eğer nasipte varsa zaten ne denirse densin doğar kendinizi üzmemeye çalışın demesi kolay tabi ama inşallah sağlıklı ilerler
Hersey nasip kismet gerçekten bu dünyada nasipte varsa oluyo yoksa olmuyor Herşeyin hayirlisi yüce rabbim yardimcimiz olsun insallah 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Arkadaşımın 9 ayboyunca kanamasi oldu ama bebekle alakası yok demistj doktor
Cocugi doğdu gayet sağlıklı masallah

Gec dollenmedir belki

Back
X