D Dimitra85 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Aralık 2019 164 259 23 6 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dimitra85 #1 Reglm 1 hafta gecikti bugün doktora gittim şüpheli gebelik kesesi ve 5 cm basit kist gördü ultrasonda Başına Böyle birşey gelen var mı?
Reglm 1 hafta gecikti bugün doktora gittim şüpheli gebelik kesesi ve 5 cm basit kist gördü ultrasonda Başına Böyle birşey gelen var mı?
H hamsigafa istatistiksel olarak yaşıyoruz işte Kayıtlı Üye 4 Ocak 2009 912 1.137 638 6 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dimitra85 #2 Dimitra85 .!.: Reglm 1 hafta gecikti bugün doktora gittim şüpheli gebelik kesesi ve 5 cm basit kist gördü ultrasonda Başına Böyle birşey gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende çıktı. 1 haftada 4 cm büyüdü. Bebeğim plesantası oluşana kadar hormon takviyesi yapan kist olduğu söylendi.10. Haftadan itibaren küçüldü
Dimitra85 .!.: Reglm 1 hafta gecikti bugün doktora gittim şüpheli gebelik kesesi ve 5 cm basit kist gördü ultrasonda Başına Böyle birşey gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende çıktı. 1 haftada 4 cm büyüdü. Bebeğim plesantası oluşana kadar hormon takviyesi yapan kist olduğu söylendi.10. Haftadan itibaren küçüldü