gebelikte kist problemi

sude0616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1.070
136
123
arkadaşlar gebelikte kist problemi yaşayan varmı? yaklaşık 6 haftalık gebeyim ilk muayenede doktor sağ overi gorwmedi kist kaynaklı olabilir dedi ve gebeliği kesinlestirdigimden beri sağ kasigimda ağrı var bebek solda....bir fikri olan varmı ?

çok geçmiş olsun canım beterindenn esirgesin Allh belirtilerin neydi

çok geçmiş olsun canım beterindenn esirgesin Allh belirtilerin neydi

amin..teşekkür ederim..

adet düzensizliği,ağrılı adet.. daha önceki ameliyattada böyle olmuştu..

bu hamilelikle bırlıkte olunca adet geciktı..bebeği 1 aylıkken öğrendik :) hatta öncekı muayenede kisti gördük 5-6 cmdi..bebeği ikinci kontrolde öğrendik,düşük bı ıhtımal dıye yapılmıştı ama geldı bebek :)

sonrakı süreçte kasık ağrısı kusmalarım hamilelikte tavan yapmıştı..günde 4-5 defa kusuyordum..

bır sabah şiddetli ağrıyla uyandım,kusuyorum bulantı geçmiyor,ağrım var iki büklümüm..yürüyemiyorum..

sonrası malum zaten..

RABBİM kimseye yaşatmasın..benimki uç bir olaydı..

miyomu olup doğumda alınan arkadaşlarım var.. çok zorlama kasıklarını..eğilirken,bacaklarını yukarı kaldırırken dikkat et..

tamam canım ağrı gibide değil ağırlık hissi tuhaf bisey anlamadım hiçbirşey sanki orda bi topvar gibi demir bi top

anliyorum canim inşallah kötü bisey değildir tesekkur ederim yardım etmeye calistigin için

sude0616 arkadsım uzme kendını kotu bırsey degıldır o agrının sebebı benımde sol yumurtalıgımda 5cm lık bır kıst var ve suan 6 haftalık hamıleyım. Aynı sıkıntılar bende de oldu suan hafıflemeye basladı doktoruma sordugumdada 10cm lık kıst ıle bıle doguran var sıkma canını bır sorun olmaz dedı. Sende ıcını ferah tut

Canım dun doktorda korpus luteum kıstı cıktı doktor bebkle ışgılı degıl sıkayetı olmayan gebelere soylemıyoruz bile hafıf agrı yapabılır dedı dahada rahatladım cok sukur dun kalp atısınıda gordum :))))

Canım dun doktorda korpus luteum kıstı cıktı doktor bebkle ışgılı degıl sıkayetı olmayan gebelere soylemıyoruz bile hafıf agrı yapabılır dedı dahada rahatladım cok sukur dun kalp atısınıda gordum :))))

sevindim inan :) ALLAH sağlıkla kucağına versin inşallah :)

hanımlar bnde 4+5 günlük hamileyim keseyi gördük bgn 6mm ama sağ yumurtalıkta 53mm lik kist var dedi test yaptırdım sonuçu 2gn snra çıkıçakmış ama bn çok endişeliyim dr kötü değil çoğu gebelikte oluşuyo dedi ama yinede korkuyorum ya :KK51:

Benımde olusmus canım korpus luteum kıstı yazıyo raporda usg hemsıresı dedı eger cıddı bi agrı yapmazsa bunu soylemıyoruz bıle o kadar onemsiz zamanla kendılıgınden dagılırmıs

hanımlar bnde 4+5 günlük hamileyim keseyi gördük bgn 6mm ama sağ yumurtalıkta 53mm lik kist var dedi test yaptırdım sonuçu 2gn snra çıkıçakmış ama bn çok endişeliyim dr kötü değil çoğu gebelikte oluşuyo dedi ama yinede korkuyorum ya :KK51:
Tatlım seninle benziyor durumlarımız, isimlerimiz de benziyor;) bende de sol tarafta 40 mm bir kist görüldü, 3 yumurtam vardı, demekki birisi kiste dönüşmüş, doktor hiçbir önemi yok, gebelik sürecinde kayboluyor, hormonlardan dolayı oluyor, bebeğin gelişimi için de iyi dedi, içini ferah tut sen de. benim de kese 12 mm ölçüldü, geç döllenme , 4+2 günlük dedi.

4 yasinda bi kizim var. Bnde yeni ogrendim ikinci hamileligimi. Kese olusmus yalniz 4cm bi kist var sag tarafinda buyuk ihtimal gebelige baglidir 3. Ayina kadar kendi kendine kuculur. Kuculmezse cwrrahi operasyonla alabiliriz durumuna gore karar vericez dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalim ne dicek. Dediginiz gibi karnimda kasiklarimda bi agirlik bi top var sanki. Simdiye kadarda hic kist probeleki yasamadim bakalm hayirlisi insallah

Back
X