Gebelikte kist

Dilekdmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.342
Puanlar
63
Merhaba kızlar bugün keseyi görmek için doktora gittim çok şükür kese göründü ama sol tarafta da 5 cm kist göründü . 15 gün sonra kalp atışı bebeği görmek için ve kisti takip etmek için çağırdı. Çok endişeliyim kist büyük çünkü ani ağrın olursa falan hemen gel dedi gebelikte kisti olan var mıydı ?

Geçmiş olsun benim üç haftalıkken 5.5 cm kistim varmış haberim yoktu ve patladı maalesef . Öncesinde 2 düşük hikayem olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum o da riski arttırmış kist patlayınca kestiler. Korpus luteum kisti demişti benim kistime ve patlayınca progesteron değerim düşmeye başladı. Günde 3 kez fitil kullandım. Çok yattım dinlendim sadece lavaboya yemeğe kalktım tekrar kanamasın diye ama ağrım biraz fazla oldu . Ani hareketlerden kaçının

Geçmiş olsun benim üç haftalıkken 5.5 cm kistim varmış haberim yoktu ve patladı maalesef . Öncesinde 2 düşük hikayem olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum o da riski arttırmış kist patlayınca kestiler. Korpus luteum kisti demişti benim kistime ve patlayınca progesteron değerim düşmeye başladı. Günde 3 kez fitil kullandım. Çok yattım dinlendim sadece lavaboya yemeğe kalktım tekrar kanamasın diye ama ağrım biraz fazla oldu . Ani hareketlerden kaçının
Çok geçmiş olsun bebeğe bi zararı oldu mu peki

Çok geçmiş olsun bebeğe bi zararı oldu mu peki
Progesteron aşırı düşerse tutunamaz diyip günde 3 ilaç verdiler çok şükür 23 haftaya geldik. Aşırı dikkat ettim . Bu dönemde eğer aynı kistten varsa sizde de cinsel ilişki de risk oluşturuyor. Hızlı hareketler de bazen de hiçbir şey yapmasan bile patlayabiliyormuş 12 haftadan sonra plasenta devralınca risk azaldı kistim de küçüldü. İnşallah sizin patlamadan geçirirsiniz süreci 🙏🏻

Ben 14 haftalık hamileyim dün lekelenmem oldu kahverengi 10. Hafta mıydı o civarda doktorum kist olduğunu söyledi özelde ama devletteki demedi ve pcosum da var kistin acile gittim hiçbir sebep göremedi kanama alanı vs kistin patladığını düşünüyorum kendi kendime özele pazartesi gideceğim .. sanki adetim o hissiyat var üzerimde lekelenme oldu az az akşam üstümü değiştirirken küçük su balonu patlar gibi oldu kan boşaldı az 1 gece yattım progestan iğne vuruldu 100 mg evde fitil kullanacağım hala leke geliyor kahverengi şekilde sol kaşık ağrım bebeğin olduğu yer ağrıyor oturunca vs

Back
X