Gebelikte kızarıklık ve kaşıntı

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Kızlar. Birkaç gün önce ilk ayak parmağında kaşıntı başladı sonra kızardi ve hafif sisti. Sinek ısırması gibi aynı. Ustunde durmadim pek malum sinekler cirit atıyor. Sonra bel ve sırt kısmında sivilceler çıkmaya başladı ama ağrılı bir şekilde. Ayağımda olan aynı şey bu sefer el parmağında oldu. Ve bu sabah bir uyandım boynumda aynı diğerleri gibi kızarmış ve kaşınıyor. Yüzümde burnumda da kasintilar başladı. Bu durumu yaşayan bilgi sahibi olan var mı? 10hafta+3gun hamileyim bu arada

Bi kiz arkadasiminda surekli burnu kasiniyordu ve kipkirmiziydi. Yuzude sivilce dolmustu. Simdi dogum yapti. Ama daha karsilasmadik gecti mi bilmiyorum. Ama gebelikte hormon dengesizliginde hersey olabiliyor. Doktorunuza danisin belki tedavi uygular
Kızlar. Birkaç gün önce ilk ayak parmağında kaşıntı başladı sonra kızardi ve hafif sisti. Sinek ısırması gibi aynı. Ustunde durmadim pek malum sinekler cirit atıyor. Sonra bel ve sırt kısmında sivilceler çıkmaya başladı ama ağrılı bir şekilde. Ayağımda olan aynı şey bu sefer el parmağında oldu. Ve bu sabah bir uyandım boynumda aynı diğerleri gibi kızarmış ve kaşınıyor. Yüzümde burnumda da kasintilar başladı. Bu durumu yaşayan bilgi sahibi olan var mı? 10hafta+3gun hamileyim bu arada

Bi kiz arkadasiminda surekli burnu kasiniyordu ve kipkirmiziydi. Yuzude sivilce dolmustu. Simdi dogum yapti. Ama daha karsilasmadik gecti mi bilmiyorum. Ama gebelikte hormon dengesizliginde hersey olabiliyor. Doktorunuza danisin belki tedavi uygular
Bugüne kadar pek rahatsız edici değildi. Diz kapağının arkası bile kaşınıyor. Umarım hormonlardandir

Kızlar bnde özellikle ayaklsrımı parçalayasım geliyo kaşıntıdan sırtımda dediğin gbi sinek ısırığı gbi kabardı ki burda hiç sinek yok çıldırıcam biraz araştordım gebelikte hormonlardan oldugu yazıyo ama yine bayramdan sonra doktora danışmak lazım :(

Kızlar bnde özellikle ayaklsrımı parçalayasım geliyo kaşıntıdan sırtımda dediğin gbi sinek ısırığı gbi kabardı ki burda hiç sinek yok çıldırıcam biraz araştordım gebelikte hormonlardan oldugu yazıyo ama yine bayramdan sonra doktora danışmak lazım :KK43:
Benim sirtimda sivilce aynı ama ağrılı tabiki. Parmaklarında bide bacagimin bazı yerlerinde sinek ısırığı gibi. Bende internetten baktım gebelikte alabiliyormus. Ama en iyisi doktora gorunmemiz tabiki canım. Allah şifa versin hepimize

Back
X