• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kokoreç

Simsimm92

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
2.129
1.921
83
32
Arkadaslar 8 haftalik gebeyim 10gundur canim cook kokorec istiyor 1 kere yesem bir sey olur mu

Arkadaslar 8 haftalik gebeyim 10gundur canim cook kokorec istiyor 1 kere yesem bir sey olur mu
Çok canınız çektiyse eşiniz kendine söylesin, siz ondan 1 ısırık alın olmaz mı? Nefsinizi körlemez mi? Ben canımın çektiği, zararlı olabilecek şeyleri öyle yapıyordum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🌸

Çok canınız çektiyse eşiniz kendine söylesin, siz ondan 1 ısırık alın olmaz mı? Nefsinizi körlemez mi? Ben canımın çektiği, zararlı olabilecek şeyleri öyle yapıyordum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🌸
Cok tesekkur ederim hepimiz saglicakla kavusalim insallah. Esim aseriyorum diye soylemis biraz yedim valla icim rahatladi uyuyamayacaktim yemezsem

Bir ısırıkla gececek givi degildi yedim valla ama bir daha yemem. 10gundur baya aseriyordum cunku

Ben de mumbar yedim geçen. Pişman değilim. Aşerince çıkmıyor ki günlerce aklımdan. 😌

Benim de çok çekiyor ama vicdan yaparım bir şey olursa diye yiyemedim😅😅 Hala aklımda yesem mi yemesem mi diye😁

Ben yedim valla esim de arastirmis ye bir kere dedi ondan cesaret aldim kendisi cok pimpiriklidir
Kemal Sunal repliği gibi kendimi avutuyorum 😁 şunun şurasında hamileliğin bitmesine ne kaldı ki diye🤣 35. Haftadayım 😁

Back
X