- 6 Temmuz 2018
- 87
- 37
- 3
- Konu Sahibi Annakarenina63
-
Off of benimki çok koyu renkli bir kahverengi idi.Aynisi basima geldi.progestan kullandigim halde.ana ben kendimi daha fazla yorunca birden kirmizi kan geldi acile gittim vevigne serumlarla devam etti gebeligim.kanama varsa asla yorma kendini.cok zor bi hamilelik gecirdim.lutfen dikkat et benim gibi olan da var dusuk yapan da.saglikla al kucagina yavrunu insallah
Sizi üzmek istemem ama düşük yapmak çok mu zorKahverengi kanama daha önceden olan bi kanama anlamına geliyormuş. Devam ediyorsa tabi dr.a görün. İğne falan verebilir önlem olarak. Benim 14. Haftada kırmızı kanamam başlamıştı ve 3 gün içinde düşük yaptım. İğne falan fayda etmedi. Nasip... Başımıza ne geleceğini Allah bilir.
Sen bi dr.a görün bence.
Benim ilk haftalarda sürekli geldi, progestan iğne vuruluyordum ve fitil kullanıyordum. Ondan oluyormuş burda anladığım kadarıyla. Oysa kendi doktorlarım da, acil doktorları da iğne ve fitile devam etmemi söylediler devam ettikçe hep oldu. ne zaman onları kestik kahverengi akıntılar da son buldu. Hala nedenini bilmiyorum. Ama ben de çok ayakta kalıp yemek yaptığım bir gün hafif kanama da olmuştu çok korkmuştum. Tabi bunlar 5.-6. haftamda oldu. Siz riskli dönem içinde olduğunuz için asla ihmal etmeyin, acile gitmeye de üşenmeyin en kötü iğne yaparlar içiniz rahat olması çok önemliKızlar 11 haftalık gebeyim. İlk kez kahverengi kanamam olduğunda doktor progestan diye ilaç verdi neyse kullandım bir daha olmadı. Şimdi biraz kışlık iş falan yaptım bugün ilkinden daha koyu kahverengi kanama olmuş. Başına gelen oldu mu hiç? Moralim bozuldu.
Kızlar 11 haftalık gebeyim. İlk kez kahverengi kanamam olduğunda doktor progestan diye ilaç verdi neyse kullandım bir daha olmadı. Şimdi biraz kışlık iş falan yaptım bugün ilkinden daha koyu kahverengi kanama olmuş. Başına gelen oldu mu hiç? Moralim bozuldu.
Geçmiş olsun canım kürtajmı oldun kendiliğinden düştümü?Kahverengi kanama daha önceden olan bi kanama anlamına geliyormuş. Devam ediyorsa tabi dr.a görün. İğne falan verebilir önlem olarak. Benim 14. Haftada kırmızı kanamam başlamıştı ve 3 gün içinde düşük yaptım. İğne falan fayda etmedi. Nasip... Başımıza ne geleceğini Allah bilir.
Sen bi dr.a görün bence.
Allah korusun canım. Düşük bebek ne kadar büyüdüyse o kadar zor oluyor.Sizi üzmek istemem ama düşük yapmak çok mu zor2kere bu kahverengi kanama olunca artık düşük mü yapıcam diye düşünüyorum
Sağol canım geçen yıl oldu benim. Doğum gibi sancıyla geldi. Kürtajla alınmadı ama dr. rahmi temizlemek için kürtaj yaptı. Allah kimseye yaşatmasın. Psikolojisi çok zor bunu yaşamanın.Geçmiş olsun canım kürtajmı oldun kendiliğinden düştümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?