Gebelikte koyu kahverengi kanama?

Annakarenina63

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
87
37
3
Kızlar 11 haftalık gebeyim. İlk kez kahverengi kanamam olduğunda doktor progestan diye ilaç verdi neyse kullandım bir daha olmadı. Şimdi biraz kışlık iş falan yaptım bugün ilkinden daha koyu kahverengi kanama olmuş. Başına gelen oldu mu hiç? Moralim bozuldu.

Benim son ayda olurdu. İlk ay olmadı sanırım. Yine bi görünün doktora.. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına :))

İlkinin de üzerinden çok geçmemiş aslında belli ki. Doktora görünün tekrar

Kahverengi kanama daha önceden olan bi kanama anlamına geliyormuş. Devam ediyorsa tabi dr.a görün. İğne falan verebilir önlem olarak. Benim 14. Haftada kırmızı kanamam başlamıştı ve 3 gün içinde düşük yaptım. İğne falan fayda etmedi. Nasip... Başımıza ne geleceğini Allah bilir.
Sen bi dr.a görün bence.

Aynisi basima geldi.progestan kullandigim halde.ana ben kendimi daha fazla yorunca birden kirmizi kan geldi acile gittim vevigne serumlarla devam etti gebeligim.kanama varsa asla yorma kendini.cok zor bi hamilelik gecirdim.lutfen dikkat et benim gibi olan da var dusuk yapan da.saglikla al kucagina yavrunu insallah

Off of benimki çok koyu renkli bir kahverengi idi.

Merhaba benim 6. Ve 13.haftada kanamam oldu koyu kahverengi az miktarda. 6. Haftada ilaç kullandım. 13.haftadakini daha çok önemsedi ve rapor verdi dinlenmek şarttı. yine ilaç kullandım. Bence doktora gidin.

Bu düşükler neye göre oluyor? Yaşın bir önemi var mı bileniniz var mı

kendinizi yormayın bu bir kahverengi kırmızıya donerse sıkıntı var demektır... bebek rahime yerleşip büyümeye başlayınca ara ara olabılır bunlar onemlı olan bebeğin gelişimi.

Sizi üzmek istemem ama düşük yapmak çok mu zor 2kere bu kahverengi kanama olunca artık düşük mü yapıcam diye düşünüyorum

Benim ilk haftalarda sürekli geldi, progestan iğne vuruluyordum ve fitil kullanıyordum. Ondan oluyormuş burda anladığım kadarıyla. Oysa kendi doktorlarım da, acil doktorları da iğne ve fitile devam etmemi söylediler devam ettikçe hep oldu. ne zaman onları kestik kahverengi akıntılar da son buldu. Hala nedenini bilmiyorum. Ama ben de çok ayakta kalıp yemek yaptığım bir gün hafif kanama da olmuştu çok korkmuştum. Tabi bunlar 5.-6. haftamda oldu. Siz riskli dönem içinde olduğunuz için asla ihmal etmeyin, acile gitmeye de üşenmeyin en kötü iğne yaparlar içiniz rahat olması çok önemli

Ağır iş yapma canım ya.
Bende 11. Haftadayım, az yorulsam dışarıya filan çıksam; bende de leke geliyor ama birkaç damla. Doktorum normal demişti.
Senin ki nasıl leke gibi mi?
Lekelenme gibiyse normal ama akıntı gibiyse ve durmadıysa; hiç ihmal etmeden direkt doktora hatta acile git. En azından normal kanama oluşmadan önlem alınabilir ve düşük engellenir. İğne verirler zaten. düşük yapıcam diye evde bekleme yani.
İnşaallah bir sıkıntı olmaz; kalbini ferah tut.

Geçmiş olsun canım kürtajmı oldun kendiliğinden düştümü?

Sizi üzmek istemem ama düşük yapmak çok mu zor 2kere bu kahverengi kanama olunca artık düşük mü yapıcam diye düşünüyorum
Allah korusun canım. Düşük bebek ne kadar büyüdüyse o kadar zor oluyor.
Geçen yıl yaşadım ben bunu. Öyle bi lekelenmeyle olmaz bence. Çok kanama ve sancı oluyor düşük yaparken.
Senin kahverengi bi lekelenmen var. Risk oluşturuyor tabi ama bu çok kişide oluyor. Benim de var çevremde doğuma kadar kanamaya rağmen sağlıklı doğum yapan arkadaşlarım. Kötüyü çağırma sakin ol olumlu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…