gebelikte kusmalar ve plasenta

sabret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1
0
36
Hatay
Arkadaşlar,gebeliğin 18.haftasındayım.bulantıların normalde son bulmasını beklerken bu ay hemen her gün kusmalar başladı.yaklaşık olarak yemek yedikten 1 saat kadar sonra kusuyorum.bu nedenle bebeğimin ben kusmadan önce bu besinlerden faydalanıp faydalanamadığını bilemiyor ve kaygılanıyorum.yenilen yiyecekler ne kadar sürede bebeğe ulaşıyor acaba?
ve bebeğin eşinde aşağıya doğru kayma olduğunu söyledi doktorum.bunun tam olarak ne gibi bir sakıncası olabilir?bebek bu durumun ilerlemesi durumunda ne kadar etkilenir?inşallah bebeğime ve kimsenin bebeğine birşey olmaz.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ben 20. haftamdayım ve hala kusuyorum.bebeğimde gayet sağlıklı.bende çok araştırdım.doktorlar kesinlikle kusmadan bebeğin etkilenmediğini söylüyorlar.

Geçmiş olsun canım.plasentanın aşağıda olmasının adı previa.sayfanin başında sabit konularda topiği göreceksin.orada dertleşiyoruz.gelirsen bekleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…