Gebelikte lazer yapmaya devam etmek

SekerPortakali__

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
101
18
18
Kızlar ben gebe kalmadan önce her ay düzenli lazer yapıyordum kendime kol ve bacak yapıyorum sadece, şu an lazere devam etmem yanlış olur mu? Doktoruma ikidir sormayı unutuyorum. Ama araştırmalarıma göre göbek bölgesi hariç diğer yerlerde problem olmuyormuş. Gebe olup lazerine devam eden var mı?

Kızlar ben gebe kalmadan önce her ay düzenli lazer yapıyordum kendime kol ve bacak yapıyorum sadece, şu an lazere devam etmem yanlış olur mu? Doktoruma ikidir sormayı unutuyorum. Ama araştırmalarıma göre göbek bölgesi hariç diğer yerlerde problem olmuyormuş. Gebe olup lazerine devam eden var mı?
Ben doktora sordum, yapma ben önermiyorum dedi. Riske atmamak lazım, bir yıl ağdadan devam edeceğiz mecburen.

Ben de lazere gidiyordum oradaki güzellik uzmanı hamilelikte ben yapmam çocuğun günahına girmem diyordu hep . Ben de zaten bebeğimi iki tane kıl için tehlikee atmam bence siz de yapmayın

Benim de normalde lazer epilasyon merkezinde pakedim vardı. Gebe kalınca seanslara gitmemeye başladım. Aradılar gelmiyorsunuz vs diyerekten. Hamileyim diyince tamam o zaman doğumdan sonra tekrar arayıp bilgilendirin. O zamana kadar paketleri donduralım dediler. Sorun olmasa onlar da gelin problem olmaz vs derlerdi diye düşünüyorum

Lazerin gebelikteki zararı araştırılmamış korona aşısı gibi düşün. Araştırması bitmeyen her şey bir tehdittir.
Doktorum da önermedi öneren hiç bir doktora da rastlamadım

Back
X