gebelikte lekelenme-kanama geçirenler...:(napiyordunuz nasilsinizzz

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Derdimdem uyku tutmuyr.
11 haftalk hamileyim ve birkaç gündur ara ara gelen koyu k.rengi lekelenmem oluyor.bugun doktoruma gittim progesteron verdi.gunde 2 kere 5 gun kanamam kesilincrye kadar kullan dedi.Karnimdan bakti çok şükür ufakligi iyi gördük..
ancak kanaman devam ederse alttan bakalim telefon et ya da gel dedi. Yarin telefon edecegimm çünkü bugun dr dan gelince bariz artti.artik peceteden ic camasirima gececek şekilde hafif agri da var kasikta.
yarin dinlensem faydasi olur mu.
bunu yasayan var mi
..

12. haftada yaşadım ben progestan kullanıp istirahat ettim çok şükür bir daha olmadı aynı senin kanaman gibiydi koyu renk ve daha çok peceteye gelen ama camasirimida kirletiyordu 5-6 gün sürdü sonra kesildi progestani 22.haftaya kadar 3*1 kullandım bide prolutan depo iğne o zaman 3 günde 1 yaptiriyordum şimdi haftada 1 (7.aya kadar kullanacaksınız dedi doktor)

Teşekkür ederim canim. Ben de 3 gun rapor aldim.gezince geliyor çünkü. 5 gun kullanacagim ben gunde 2 kez. Masaallah sen buyutmussun bebisini... Inşallah hayirlisiyla sağlıklı bebeklerimizi elimize aliriz..

bendede 6 haftalıkken oldu canım on gun rapor aldım hep yattım sadece tuvalete kalktım .progestan kullandım kesılmedı arttı sonra doktor iğnesini verdi gün aşırı iğnesini vuruldum 7 gün sürdü sonra geçti şimdi 9 haftalığım işime gelip gidiyorum çok şükür bişey yok tedirginim halaa cok gezmıyorum içini rahat tut geçiyor..

Cok tesekkur ederim mavibulut 93 arkadasimm. Ben de rapor aldim bugun insalah hayırlısi ile gecer...

ALLAH IM ....KIZLAR BENIM ARTIK K.RENGI DEGIL BILDIGIMIZ KIRMIZI kan geliyor.progestan hapimi bir sabah aldim ikindigine kadar olmadu aksamsan sonra boşaldı damla degil su gibi...(
Yarin tekrar dr gideceğim ..Rabbim dün gordum bebegimi inşallah Rabbim hayirlisiyla bana bağışlar..

Gecmis olsun canim insallah gecer benim ilk kaybettigim bebegimde kahwerengi akintm kirmiziya donmustu bundada kahwerengi basladi ama uzun sure progestan kullandim kesildi cok sukur baya buyuduk

Canim merhaba...
Oncelikle geçmiş olsun,benim de 6. Hafta basladi lekelenmeler, zaman zaman kesilerek şimdiye kadar devam etti...
Şu an 16 haftalık olduk ama riskli durum devam ediyor.Benim problemim plasentayı koruyan mukus tıkacının oluşup kendini atması...Çok çok az rastlanan bir durummuş... 5 günde 1 proluton iğne vuruluyorum ve evde hep istirahat halindeyim.1 bardak suyu bile kendim almıyorum o derece... Elimizden geleni yapıp takdiri Allah a bırakmak lazım. Yaratan koruyup kollasın yavrularımızı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu dönemde beni en çok rahatlatan şey Meryem Suresi nin meailini dinleyip dua etmek... Orada diyor Allah a hiç bir şey zor değildir,ol der ve oluverir... Allah dilerse en ümitsiz durumumuzdan bizi kurtarır.
Dualarım sizinle ve tüm hamilelerle..

Ne oldu acaba şimdiki durumunuz nasil ? Bende beş haftalik gebeyim uç gün önce kirmizi geldi şimdide hemen hemen tuvalete gidip peceteyle diliyorum bakiyorum kahverengi. Kese normalmis doktor öyle dedi birde proluton iğne verdi.

"srpbhdr, post: 44391557, member: 715166"]Ne oldu acaba şimdiki durumunuz nasil ? Bende beş haftalik gebeyim uç gün önce kirmizi geldi şimdide hemen hemen tuvalete gidip peceteyle diliyorum bakiyorum kahverengi. Kese normalmis doktor öyle dedi birde proluton iğne verdi.[/QUOTE]
Gecmis olsun canim. Şükür atlattik. Ben de progesteron hapi verdi. 1 ay kadar dikkat ettim.
igne de verdi ama yaptirmamistim.
dinlenince azalıyorduu ama hareketimde lekelenme oluyordu .tekrar geçmiş olsun canım

Kizlar ben de 9 haftamdayim ama 2 hafta kadar önce 1 2 damla dünden beri de günlük pedin yarisi kadar kahve leke geliyo.dün dr um ayrintili inceledi.her şy normal dedi.bebek de kese de sağlikli dedi.kanamaya da şu ya da bu sebeptendir demedi.ama kanama içerde degil yakinlarda dedi.yani bebekle alakasi yok dedi.ama ben yine de tedirginligi üstümden atamiyorum
Dr lariniz sizlerin kanama sebebini neye bağladi acaba??
Allah herkesin kuzusunu bağislasin.hayirlisiyla kucağina almayi nasip etsin.

benimkinin de belli bir nedeni yoktu ..sadece farkettiğim kadarıyla hareket ettiğimde kanamam artıyordu ben de 2 -3 hafta kadar sandalye bile kaldırmadım yerden ve ayakta kalmamamaya dikkat ettim .
çok şükür geçti. Allah korusun ama olacağı varsa olur elinden geleni yap ve bol bol dua et .inşallah her şey gönlünce olur ....

Amin canim dünden beri yatiyorum ama sabah idrarimi yaptiktan sonra da kahve telvesi kivaminda peçeteye geldi.cuma ben de çok ayakta kalmiştim.ögleden sonra oldu lekelenmem.benim de aslinda fikrim bu yönde.çok fazla ayakta kalinca oluyo gibi.nedensiz olmasi da garip geliyo bana.dr un sence de şu sebepten surdan ya da burdan demesi gerekmiyo mu?

ada_aras, post: 44554589, member: 684424"]Amin canim dünden beri yatiyorum ama sabah idrarimi yaptiktan sonra da kahve telvesi kivaminda peçeteye geldi.cuma ben de çok ayakta kalmiştim.ögleden sonra oldu lekelenmem.benim de aslinda fikrim bu yönde.çok fazla ayakta kalinca oluyo gibi.nedensiz olmasi da garip geliyo bana.dr un sence de şu sebepten surdan ya da burdan demesi gerekmiyo mu?[/QUOTE]
bilemiyorum Benimki Demedi ¿

papatyasevilir canim benim dr um da bir sey demedi.hatta üstünde bile durmadi.tabi önce gözleri açildi saşirdi.sonra ultrasonla bakinca önemli değil demeye başladi.eşim de dr bisi gorse solerdi diyo.bazen ilk 3 ay sebebi anlaşilamayan lekelenmeler olabiliuomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…