- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
gecer cnm hiç üzülme ama kalkma ben hastneye gttiğim günler artıyodu gecmıcek sandım üzüldüm çok ama geçti tekrarlamaz inaşşalCok tesekkur ederim mavibulut 93 arkadasimm. Ben de rapor aldim bugun insalah hayırlısi ile gecer...
ALLAH IM ....KIZLAR BENIM ARTIK K.RENGI DEGIL BILDIGIMIZ KIRMIZI kan geliyor.progestan hapimi bir sabah aldim ikindigine kadar olmadu aksamsan sonra boşaldı damla degil su gibi...(
Yarin tekrar dr gideceğim ..Rabbim dün gordum bebegimi inşallah Rabbim hayirlisiyla bana bağışlar..
benimkinin de belli bir nedeni yoktu ..sadece farkettiğim kadarıyla hareket ettiğimde kanamam artıyordu ben de 2 -3 hafta kadar sandalye bile kaldırmadım yerden ve ayakta kalmamamaya dikkat ettim .Kizlar ben de 9 haftamdayim ama 2 hafta kadar önce 1 2 damla dünden beri de günlük pedin yarisi kadar kahve leke geliyo.dün dr um ayrintili inceledi.her şy normal dedi.bebek de kese de sağlikli dedi.kanamaya da şu ya da bu sebeptendir demedi.ama kanama içerde degil yakinlarda dedi.yani bebekle alakasi yok dedi.ama ben yine de tedirginligi üstümden atamiyorum
Dr lariniz sizlerin kanama sebebini neye bağladi acaba??
Allah herkesin kuzusunu bağislasin.hayirlisiyla kucağina almayi nasip etsin.
Amin canim dünden beri yatiyorum ama sabah idrarimi yaptiktan sonra da kahve telvesi kivaminda peçeteye geldi.cuma ben de çok ayakta kalmiştim.ögleden sonra oldu lekelenmem.benim de aslinda fikrim bu yönde.çok fazla ayakta kalinca oluyo gibi.nedensiz olmasi da garip geliyo bana.dr un sence de şu sebepten surdan ya da burdan demesi gerekmiyo mu?benimkinin de belli bir nedeni yoktu ..sadece farkettiğim kadarıyla hareket ettiğimde kanamam artıyordu ben de 2 -3 hafta kadar sandalye bile kaldırmadım yerden ve ayakta kalmamamaya dikkat ettim .
çok şükür geçti. Allah korusun ama olacağı varsa olur elinden geleni yap ve bol bol dua et .inşallah her şey gönlünce olur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?