Gebelikte Lekelenme Yaşayanlar..

bluebottle

I am what I am
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
6.067
2.654
248
merhaba arkadaşlar, 5 haftalık hamileyim, cumartesi başlayan damla damla diyebileceğim kahverengi lekelenme yaşıyorum. doktorum progestan başlattı. bugün daha az oldu, sorum şu. siz de bu haftalarda lekelenme yaşadınız mı? ne kadar sürdü gün olarak? teşekkürler cevaplarınız için...:71:

Canim ben 8+0 da yasadim lekelenme . 4. haftadan beri zaten progestan kuullaniyordum ilaclara devam etmemi ve kesinlikle yatmami soyledi doktorum 10 gunluk rapor verdi yatiyorum suan. Bol sivi alacaksin. Gecmis olsun

canım ben 4 ay evvel doğum yaptım; benim 6. haftada kahverengi lekelenme oldu.
hiç geçmedi progestan filan kullandım hatta iğne yaptırmam gerekti düşük engellemek için.
neler yaşadım; şakır şakır kanamalarım oldu ümidimi kesmiştim kesin düşecek dedim bu kadar kanamayla.
yattım geçmedi derken 3. ay dolduğunda kendiliğinden kesildi.
şimdi de bebeğim benimle gayet sağlıklı bi o kadar da yaramaz:)
darısı başına insallah

ay ne güzel ya inşallah benim bebeğim de sağlıklı bi şekilde doğar :) çok teşekkürler cevabınız için

benımd lekelenmelerim 26.haftada basladı ama ondan öncesınde az gelırdı arada bir umursmazdım 26.haftada doktor kontrolunde erken doğum riskiolucağ cıktı ilaçlar iğneler derken 40ı devirdim normal doğumda olmadı sancım vardı acılma yoktu :(kısmet değilmiş işte ... işallah sağ salim kucağına alırsın yawrunu ....darısı da senın basına işallah...uykusuz gecelere :)

inşallah benim bebeğim de sağlıkla doğar fatmacım çok teşekkürler. doktor bu haftalarda düşük lekelenme şeklinde olmaz dedi ama insan yine de korkuyor tabi. 2 gündür özellikle azaldı yarın doktor kontrolüm var kese büyümüşmü ona bakacak kalp atışları için daha erken dedi.

inşallah benim bebeğim de sağlıkla doğar fatmacım çok teşekkürler. doktor bu haftalarda düşük lekelenme şeklinde olmaz dedi ama insan yine de korkuyor tabi. 2 gündür özellikle azaldı yarın doktor kontrolüm var kese büyümüşmü ona bakacak kalp atışları için daha erken dedi.
Peki canım 4-6 haftalarda düşük lekelenme tarzında değilse eğer nasıl bir kanamayla belli olur ?? Bi arkdaşım seninle aynı problemi yaşıyor şuan. Az kanaması var ama çok korkuyor düşer diye.

canım normal adet kanaması gibi kırmızı ve çokça olur adet gibi olur ve düşer dedi Allah göstermesin kimseye. benim bu 2 gündür nerdeyse yok denecek kadar azaldı. hem dinlendim hem de progestan alıyorum sabah akşam. çok çok çok az oluyor maşallah. tamamen biter inş. yarın doktora gidicem ekstra bişey öğrenirsem yazarım..

kızlar bende şuanda 7 haftalık gebeyim benimde geçen hafta ama sadece 5 gün sürdü çalıştıgım için dinlnemedim ama inş tekrar başlamaz:( bu arada bende progestan kullanıyorum inş dileyen herkes sağlıklı bebeğini kucağına alır böyle risk altınd abeklemek çok zor:(

Benim de 7 haftalıkken bi lekelenmem olmuştu.Çok korktum panikledim ama doktorum bebeğin beslenmek için özellikle bazı yerlerde kanama gölcükleri oluşturduğunu söylemişti.VE bu da kahverengi lekelenme tarzında akıntılar oluştururmuş.Mutlaka bi doktora danışılmalı tabiki:28:

ben de 7. haftada yaşamıştım,12. haftaya kadar bikaç kez kahverengi lekelenme oldu.progestan kullandım.şimdi 39. haftaya girmek üzereyim:nazar:kendine dikkat et bişey olmaz inşallah.

Peki canım 4-6 haftalarda düşük lekelenme tarzında değilse eğer nasıl bir kanamayla belli olur ?? Bi arkdaşım seninle aynı problemi yaşıyor şuan. Az kanaması var ama çok korkuyor düşer diye.
Benim de var kanamam 6 haftalık hamileyim kese oluşmuş sadece

merhaba arkadaşlar, 5 haftalık hamileyim, cumartesi başlayan damla damla diyebileceğim kahverengi lekelenme yaşıyorum. doktorum progestan başlattı. bugün daha az oldu, sorum şu. siz de bu haftalarda lekelenme yaşadınız mı? ne kadar sürdü gün olarak? teşekkürler cevaplarınız için...:KK71:
Bende kanama oluyo ara ara yeni hamileyim keseyi gördüm bugün

Back
X