• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte lekelenme

GamzeAsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
259
94
98
Kızlar merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim yaklaşık 4 haftalığız. Ama Salı gününden beri kahverengi lekelenmem var. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı. İlk gördüğümde korkmadım yerleşme kanamasıdır dedim 1 gün sürdü geçti ama 2 gün sonra yine geldi ara ara peçeteye silince geliyor doktorum duphastonu arttırdı ama bu lekelenme canımı sıkıyor yaklaşık 4 gündür falan var. Var mı benim gibi bi durum yaşayan

Kızlar merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim yaklaşık 4 haftalığız. Ama Salı gününden beri kahverengi lekelenmem var. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı. İlk gördüğümde korkmadım yerleşme kanamasıdır dedim 1 gün sürdü geçti ama 2 gün sonra yine geldi ara ara peçeteye silince geliyor doktorum duphastonu arttırdı ama bu lekelenme canımı sıkıyor yaklaşık 4 gündür falan var. Var mı benim gibi bi durum yaşayan
Daha çok yeni olabilir böyle şeyler kanama alanı da olabilir rahimde kalan atılamayan kanın kalıp oksijenle teması sonrası kahverengi renge dönüyo ya o da atılıyo olabilir merak etme herşey yolunda gider umarım 😊

Kızlar pek cevap gelmedi ama bu konuyu okuyan olursa diye yazayım.. dış gebelik olduğu anlaşıldı uzun süren lekelenmeleri ciddiye alın derim dış gebelikte erken farketmek önemli ben 3700 betada farkettim ve değerlerim gayet düzenli ikiye katlıyordu. Kimsenin yaşamaması dileğiyle..

Kızlar pek cevap gelmedi ama bu konuyu okuyan olursa diye yazayım.. dış gebelik olduğu anlaşıldı uzun süren lekelenmeleri ciddiye alın derim dış gebelikte erken farketmek önemli ben 3700 betada farkettim ve değerlerim gayet düzenli ikiye katlıyordu. Kimsenin yaşamaması dileğiyle..
Gerçekten çok üzüldüm. Bir de gelip yaşayan olursa yardımcı olsun diye yazmışsınız. Böyle bir aşamada bunu düşünecek kadar güzel bir kalbiniz var demek ki. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder Allah♥️

Gerçekten çok üzüldüm. Bir de gelip yaşayan olursa yardımcı olsun diye yazmışsınız. Böyle bir aşamada bunu düşünecek kadar güzel bir kalbiniz var demek ki. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder Allah♥️
Amin inşallah 🙏🏻😔

Merhaba bende aynı durumdayım dünden beri ara ara pembe mi desem açık kahve mi desem baka baka renk körü oldum çözemedim garip bir renkte lekelenme fark ediyorum 4 haftalık yeni öğrendim ama değer henüz çok düşük 200 lerde geç yumurtlama yaşamıştım şu an doktora gitsem de daha hiçbir şey gözükmez bile dış gebelik için bile belli değerde olması lazım diye biliyorum bana ne önerirsiniz ?

Merhaba, benim de 5. Haftada kahverengi lekelenme oldu 2 gün sürdü şimdi geçti. Doktor progestan vermişti. Son regl tarihim 3 mart ama doktor 2 mayısta senin regl tarihini unutucaz 5 haftalık olarak devam edicez demişti; geç döllenme kaynaklı sanırım. 2 mayısta kese 10mm doktor boş gebelik olma ihtimali var takip edicez dedi. Lekelenme ve 5. Haftada kese boş olduğu halde süreci güzel devam eden var mı?

Merhaba bende aynı durumdayım dünden beri ara ara pembe mi desem açık kahve mi desem baka baka renk körü oldum çözemedim garip bir renkte lekelenme fark ediyorum 4 haftalık yeni öğrendim ama değer henüz çok düşük 200 lerde geç yumurtlama yaşamıştım şu an doktora gitsem de daha hiçbir şey gözükmez bile dış gebelik için bile belli değerde olması lazım diye biliyorum bana ne önerirsiniz ?
Bende de geç döllenme oldu, beta hcg 20 iken farkettim 2 günde bir kan testiyle devam ettim. Doktor 2000de vajinalden keseyi görmedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi ama sonra değerim 4000 iken kese rahimde gözüktü. Dış gebelik ihtimali kalktı. Şimdi boş gebelik mi değil mi onun takibini yapıyoruz. Dış gebelik olma ihtimaline karşı doktorum sürekli beta hcg takibi istedi. 2 günde bir değerin en az %60 artması gerekiyormuş. Sizin değer artışı nasıl? Daha sonra yaptırmaya devam ettiniz mi?

merhaba durumunuz nedir ? kese randevusuna gittiniz mi ?

Back
X