gebelikte lekelenme

Berenco

Nirvana
Pro Üye
2 Şubat 2010
1.220
1.870
658
İstanbul
kızlar 5+2 gebeyim üç gündür hafif lekelenmem oluyor başına böyle bi şey gelen varmı neden olabilir.doktorumda çok aydınlatmadı hep olasılıklar üstüne konuşuyoruz.lütfen yardımcı olun.

kızlar 5+2 gebeyim üç gündür hafif lekelenmem oluyor başına böyle bi şey gelen varmı neden olabilir.doktorumda çok aydınlatmadı hep olasılıklar üstüne konuşuyoruz.lütfen yardımcı olun.

geçmiş olsun arkadaşım allah bebeklerimizi bize bağışlasın başıma böyle birşey 3 gün önce geldi bende de lekelenme oldu ilk adet oluyormuş gibi hemen hastaneye gittik 1 gün yattım düşük önleyici iğneler, progestan(vajinal yoldan) ve kan uyşmazlığı iğnesi yapıldı kan uyuşmazlığı olduğu için.rahımde kanama olmadığını fakat kendımı yorduğumu söyledi köyde çalışıyorum gunluk 140 km yol gidip geliyordum ilaca devam dinleneceksin dedi ve rapor verdi belki sende ters bir hareket yapmışsındır yorulmuşsundur yada ayakta durmuşsundur yat dinlen gerçekten iyi geliyor.allah hepimize şifa versin

zaten sürekli yatıyorum bizdede kan uyuşmazlığı var doktoruma söyledim ama bu konunun fazla üstünde durmadı.allah inşallah bebeklerimizi bize bağışlar

geçmiş olsun..progesteron vermedimi:44:
bendede oldu halende oluyo..devam ederse başka Dr.a git..progesteron iğne veya hap versin

evet progestan hap verdi onu kullanıyorum.bu benim ilk gebeliğim bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum.o yüzdende biraz fazla evham yapıyorum

meraba canım.bak sakın kendine stres yapma inan o zaman kendine daha fazla zarar verirsin.biliyorum çünkü ben de yaşadım bunları.benimde sanırım 7 haftalıkken böyle bir lekenmem olmuştu doktora gittik.bana serum verdiler,sonrasında da ilaç kullandım.ama içimde korku yoktu,sadece dua ettim.rabbim bebeğimi bana bağışladı şu anda 13 ylık bir kızım var.burda unutulmaması gereken pembe yada kırmızı akıntının olması onlar daha ciddi sanırım.kahverengi akıntılar genelde eski kan ama her ihtimale karşı doktor tavsiyesi çok önemlidir.bol bol dinlen canım.

zaten sürekli yatıyorum bizdede kan uyuşmazlığı var doktoruma söyledim ama bu konunun fazla üstünde durmadı.allah inşallah bebeklerimizi bize bağışlar

canım gecmiş olsun kan uyuşmazlığınız icin doktorunuz size iğne yaptırmadı mı.ilk gebeliğiniz ise bu aşının yapılması gerikyor bendede leke gelmişti 6 haftalık iken kan uyuşmazlığı aşısı yapıldı hemen benim ilk gebeliğimdi.

6,hafta ve 14.haftalarımda benimde lekelenmelerim oldu doktorlar bu lekeler icin kesin bişey söylemiyor genellikle.ilaç veriyor dinleneceksin diyor o kadar.kendini sakın yorma mümkün oldugu kadar dinlen uzan.ani harektlerde bulunma

cevaplarınız için hepinize teşekkürler.lekelenmem geçti bu gün ilk defa bebeğimizin kalp atışlarını duyduk:)

aslında üzerinde durulması gereken bir konu bende de lekelenme oldugunda bu tur erken donemdekı kanamalarda kan uyusmazlıgı ıgnesı erken yapaılacaktır dedı ve yaptıda çok şükür bir sıkıntı yok bence sen de ayrıntılı bır sekılde konus bu durumu.

cnm konuyu yeni gördüm... bendede oldu 5 haftalıkken 10 gün kadar sürdü sadece tuvalete gittiğimde peçeteye gelen kahverengi lekeler vardı 10 gün rapor,progestan ve kan sulandırıcı iğne vardi. çok şükür bitti en son cuma gittim dr 15 günde bir çağırıyo kontrole baktı kese etrafında kanama alanı kalmamış iğnelerini 15 gün kullan progestanı bitince bırak dedi 22 sinde yine gidicem multivitamine başlicaz dedi.fasulyem oluşmuş 1 hafta gerideyiz geç döllenme olmuş dedi muhtemelen tutunmaya çalışırken kanamaya sebep olmuştur gibi bişeyler söledi. artı interneti yasakladı özellikle kadınlar kulubünü :)) orada kaç üye var kim bilir ama okuyup en kötüsünü kendine örnek alıyosun dedi herkesin gebeliği farklı herkes bir değil dedi ve asla okuma kötü şeyler dedi. sende üzme kendini yiycek ekmeği varsa bizimleler eğer bebekte bi sıkıntı varsa ne yaparsak yapalım tutamayız onu dua edelim allah hakkımızda hayırlısını versin amin.

Back
X