Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla ben 38 başlıyorum yarın ve bacaklarım da çok kasılmalar ağrılar olduğu için devam ettiriyor doktorum ama hala sağ bacağımda ve kasıklarımda çok feci kramplar oluyor sancım da oluyor arada heleki yatıp dinlendiğimde kramplarım daaha da artıyor
ben ilk hamileliğimde 37. haftaya kadar kullandım aslında 33 te falan bırakılıyormuş..40 haftayı doldurdu geçti öyle doğum yaptım bana ne kadar uzun gelmişti..38. haftada falan gelir diyordum.ama doğumum zor olmadı kısa zamanda kurtuldum..kasılmaları engellediği doğru belkide bundan geç olmuştur bu sefer 33 te bırakmayı düşünüyorum gerçi daha başlamadım ama 6. ayda başlanıyor.
bende 6, ayda başlamıştım kullanmaya ama drum devamlı kullanılacak dedi bana 6.ayda tam ultrason sırasında dr rahim kasılmalarını görünce hemen başlattı ve aralıksız kullanmalısın demişti Ve doğuma kadar 37. haftaya giriyorum hala kullanıyorum ve doğum olana kadar da kullanıcam İlk gebeliğimde hiç kullanmadım doğum kolaydı bunda gelişmeleri sonra yazarım inşallah... Ama dr doğumu kolaylaştıracak diyor Rahmi doğum için hazırlayan kasılmaları doğum esnasında sıkıntısız atlatıcaz diyor... Dr uma güveniyorum bi bildiği mutlaka vardır... doğuma az kaldı ve sonucu yazarım arkadaşlar....
bende 33 .haftadayım daha yeni başladım magnezyuma aslında kasılmalarım falanda yoktu ama doktorum yinede başlattı yalnız bebeğimin pozisyonu hala makat pozisyonundaymış ben buna bağlıyorum ilaca başlamamı bide sizlerin bebişleri kaçıncı haftanızda normal doğum pozisyonu aldı yardımcı olursanız sevinirim