Gebelikte mantar enfeksiyonu

zehra12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
837
893
53
35
Merhaba hanımlar. 6+1 haftalık gebeyim. Belki 10 gündür mantarla mücadele ediyorum. Doktor daha çok yeni gebelik olduğu için hicbirsey vermedi. Ama mahvoldum . İdrar yollarım şuan temiz. Resmen şişti dudakları özellikle geceleri ve sabahları çok oluyor. Sirkeli su, karbonatlı su denedim bı faydasını göremedim. Batikonla gazlı bezle siliyorum. yarı yarıya düzeldi. Ama şuan bu gece tekrar çok arttı. Çarşamba günü doktora gideceğim. Evde uygulayabilecegim öneriler istiyorum. Lütfen yardım edin.

Daha yeni diye ilaç verilmiyor mu ne değişik r durum... Bir krem veriyordu işe yarıyor baya bide sirkeli suyla her wc girince silme özellikle yatmadan önce

Her seferinde sirkeli karbonatlı su ile yıkıyorum. Bu gece uykumdan 4. Uyanışın kasintidan sinirlerim bozuldu artık. Yarın gidip eczaneden krem istesem kullansam nolur acaba

Her seferinde sirkeli karbonatlı su ile yıkıyorum. Bu gece uykumdan 4. Uyanışın kasintidan sinirlerim bozuldu artık. Yarın gidip eczaneden krem istesem kullansam nolur acaba
Cnm geçmiş olsun bende 10 gündür çekiyorum evde kremim vardi travacort onu iki kere kullandim içim rahat etmedi aile hekimine sordum travacort arteritli dedi kullanamazsın dedi biraktim, iki kere sürmek bile işe yaradı kaşıntı azaldı, sıcak bezle tampon yap iyi geliyor, yine cogalirsa acile gidicenmm bende

Benim kontrolüm carsambaya o zamana kadar mahvolurum. Resmen su bile degdiremiyorum şuan çok tahriş oldu. Hele sirke karbonat daha çok yakar. En başta yapsaydım bu duruma gelmezdi belki. Bende bugün eczacima danıştım travazol verdi. Çok ince tabaka sur dedi. Şuan iyiyim. Ama daha çok geceleri oluyor kasintim . Bakalım bu gece durum ne olacak.

Bende dün akşam acile gittim bana da travazol verdi alirken eczaneye de teit ettirdim, kullanabilirsiniz dedi, bir defa sürdüm iyi geldi inşallah biran önce geçer tekrarlamaz seninkide

Bende dün akşam acile gittim bana da travazol verdi alirken eczaneye de teit ettirdim, kullanabilirsiniz dedi, bir defa sürdüm iyi geldi inşallah biran önce geçer tekrarlamaz seninkide
Bende dün travazol kreme başladım. Bana da çok iyi geldi. Çok ama çok azcik sürüyorum. İncecik bı halde. İnsaAllah bı daha tekrarlamaz

Travazol surun ya da zalain diye bi krem vermisti doktorum ama hamileyken kullaniliyormu bi sorun oda cok etkiliydi. Ayrica doktorunuzun gebelik yeni diye bisey vermemesi cok garip agizdan antibiyotik vermese bile fitil veriliyor hamileligin her doneminde. Gecmezse baska bir kadin doguma daha gidin bence siz

Travazol krem çok iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…