gebelikte mantar

Elenora004

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
265
63
18
kizlar mantar baslangici var bende ilerlemeden halletmek istiyorum var mi onerilerinizz? 9 haftalik hamileyim hamilelikten once de oluyordu ara ara.

Sarımsak iyi geliyo diye duymuştum

En iyi çözüm bol boş su içmek ve fitil Can'ım nedense gebelik besliyor mantarı enfeksiyonu yapıştı mı gitmek bilmiyor

Bana doktorum hiç bişey vermedi ne fitil ne de krem bebeğe zarar verebilir dedi. O yüzden suyu kaynat ılımaya başlayınca içine sirke dök bir miktar ve yıka dedi.sabah kalktığımda ve akşam yatmadan günde 2 defa yaptım çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Hem elma sirkesiyle hem de üzüm sirkesi ile yaptım.yani o kaşıntı esnasında elime hangisi denk geldiyse

Bana da doktorum sirkeli su önermişti. Sabah akşam yapmıştım ben de çok faydasını gördüm. Bebeğin daha çok minik ilaç kullanma bence...

Bir de şekerli şeyler tüketme bir süre ve hergun 1 kivi ye. Bunları da doktorum söylemişti. Ben faydasını gördüm.

sirkeli suyu deniyorum braz daha faydasi oldu sukur.ilac ilerlemeden kullanmak istemiyorum umarim ilerlemez.tesekkurler verdigin bilgiler icin

sirkeli suyu deniyorum braz daha faydasi oldu sukur.ilac ilerlemeden kullanmak istemiyorum umarim ilerlemez.tesekkurler verdigin bilgiler icin

Mantar enfeksiyonu ve diger enfeksiyonlar asıl zararlı bebeğe. Bende kullandım krem ve fitil o haftalarda bence dr.unuza başvurun...

Back
X