Gebelikte mastürbasyon

Aysegul Alav

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
195
64
18
24
Hanımlar 1 aylık gebeyim mastürbasyon yaptım sonrasında biraz kasik ağrısı oldu bebeğe zarar veriri mi acil cevaplayin lütfen

Pek evhamlı biri değilim ama bu konuda ben de korkuyorum orgazm sonrası o kasılmalarda ileriki haftalarda karın taş gibi oluyor.

Sonrasında kasik agrilarimda ağrı hissettiğim için biraz korkuyorum kullandığım cisim de pek uzun bişey değildi ama

Ya bişi sorcam. Sende de orgazm sonrası karnın birkaç saniye kasılıp sertleşiyor mu? Neden sorduğumu sorma
Evet taş gibi oluyor sonra geçiyor kasılmalar normal bebeği olumsuz etkilemiyor muhtemelen bir kaç saniye oluyordur anlamıyordur 31. Haftaya geldim bile herhangi bir sorun olmadı

Cisim bilmem ben doğumdan 3 gün önce bile mastürbasyon yaptım bişey olmuyor ama sizin riskiniz varmış o yüzden bişey sokmadan yapın derim

Evet taş gibi oluyor sonra geçiyor kasılmalar normal bebeği olumsuz etkilemiyor muhtemelen bir kaç saniye oluyordur anlamıyordur 31. Haftaya geldim bile herhangi bir sorun olmadı
Evet uzun sürmüyor zaten. Teşekkür ederim

Ben de riskli gebeliğim orgazm ilişki hepsi yasak kızlar rahim kasılması yaptığı için. Doktorum söyledi tabii ilişki normalde yasak olmuyor dr yasaklamadıysa içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…