- 19 Mart 2023
- 195
- 64
- 18
- 24
- Konu Sahibi Aysegul Alav
-
Ay ne olacak ilahi. Hicbir sey olmaz. Bu kadar evham yapmayinHanımlar 1 aylık gebeyim mastürbasyon yaptım sonrasında biraz kasik ağrısı oldu bebeğe zarar veriri mi acil cevaplayin lütfen
Bu aksine bebegi mutlu eden bir seymis. Cunku siz mutlu oluyorsunuzPek evhamlı biri değilim ama bu konuda ben de korkuyorumorgazm sonrası o kasılmalarda ileriki haftalarda karın taş gibi oluyor.
.Ay ne olacak ilahi. Hicbir sey olmaz. Bu kadar evham yapmayin
Cisim falan kullanmayın ama yani.Sonrasında kasik agrilarimda ağrı hissettiğim için biraz korkuyorum kullandığım cisim de pek uzun bişey değildi ama
Cisim derken? Ben de elle falan yaptınız sandım. Bence onu da yapmayın şu hamilelik dönemindeSonrasında kasik agrilarimda ağrı hissettiğim için biraz korkuyorum kullandığım cisim de pek uzun bişey değildi ama
Kısmen riskli bir hamilelik yaşıyorum. Sanırım o yüzden korkuyorum biraz. Cinsellik de kısıtlı şu anBu aksine bebegi mutlu eden bir seymis. Cunku siz mutlu oluyorsunuzhicbir zarari yok korkmayin
Cisim derken?Sonrasında kasik agrilarimda ağrı hissettiğim için biraz korkuyorum kullandığım cisim de pek uzun bişey değildi ama
Ya bişi sorcam. Sende de orgazm sonrası karnın birkaç saniye kasılıp sertleşiyor mu? Neden sorduğumu sormaHayır hiç bisey olmaznerden bildiğimi sormayın
Evet taş gibi oluyor sonra geçiyorYa bişi sorcam. Sende de orgazm sonrası karnın birkaç saniye kasılıp sertleşiyor mu? Neden sorduğumu sorma
Evet uzun sürmüyor zaten. Teşekkür ederimEvet taş gibi oluyor sonra geçiyorkasılmalar normal bebeği olumsuz etkilemiyor muhtemelen bir kaç saniye oluyordur anlamıyordur 31. Haftaya geldim bile herhangi bir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?