Gebelikte mastürbasyon

Aysegul Alav

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
195
64
18
25
Hanımlar 1 aylık gebeyim mastürbasyon yaptım sonrasında biraz kasik ağrısı oldu bebeğe zarar veriri mi acil cevaplayin lütfen

Pek evhamlı biri değilim ama bu konuda ben de korkuyorum 😁 orgazm sonrası o kasılmalarda ileriki haftalarda karın taş gibi oluyor.

Ya bişi sorcam. Sende de orgazm sonrası karnın birkaç saniye kasılıp sertleşiyor mu? Neden sorduğumu sorma 🤣
Evet taş gibi oluyor sonra geçiyor 🤭 kasılmalar normal bebeği olumsuz etkilemiyor muhtemelen bir kaç saniye oluyordur anlamıyordur 31. Haftaya geldim bile 😅 herhangi bir sorun olmadı

Cisim bilmem ben doğumdan 3 gün önce bile mastürbasyon yaptım bişey olmuyor ama sizin riskiniz varmış o yüzden bişey sokmadan yapın derim

Evet taş gibi oluyor sonra geçiyor 🤭 kasılmalar normal bebeği olumsuz etkilemiyor muhtemelen bir kaç saniye oluyordur anlamıyordur 31. Haftaya geldim bile 😅 herhangi bir sorun olmadı
Evet uzun sürmüyor zaten. Teşekkür ederim 😂

Ben de riskli gebeliğim orgazm ilişki hepsi yasak kızlar rahim kasılması yaptığı için. Doktorum söyledi tabii ilişki normalde yasak olmuyor dr yasaklamadıysa içiniz rahat olsun🌸

Back
X