- 14 Haziran 2024
- 1.093
- 487
- 43
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar insülin direnci için matofin kullanan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var, benKızlar insülin direnci için matofin kullanan var mı
Yüksek şeker sebebi ile mi kullanıyorsunuz kaç çıkıyor şekerinizVar, ben
Hamile misiniz? Hamilelikte güvenli olmadığını söyleyen doktorla var biraz endişeliyim beni aydınlatır mısınızVar, ben
Evet o sebeple kullanmistim, dogum yaptim ben.Yüksek şeker sebebi ile mi kullanıyorsunuz kaç çıkıyor şekeriniz
İnsülin direncim var pcos olduğum için şuanda 4 haftalık hamileyim ilaca devam ediyorumYüksek şeker sebebi ile mi kullanıyorsunuz kaç çıkıyor şekeriniz
Kendi doktorunuza guvenin. Ordan burdan duydugunuz doktor soylemlerine inanip, internette hic tanimadiginiz insanlarin soyledikleriyle hareket etmeyin.Hamile misiniz? Hamilelikte güvenli olmadığını söyleyen doktorla var biraz endişeliyim beni aydınlatır mısınız
Bende 26 haftaligim şeker çıktı çok korkuyorum 1 haftadır diyet yapıyorum ama sekerim düşmüyor açlık 100 lerde tokluk 150 üstünde çıkıyor tecrübeli birilerine danışmak istedimEvet o sebeple kullanmistim, dogum yaptim ben.
Yok hamilelikte kontrol altında tutmak için ünsilin öneriliyor ona mı geçmeliyim diye düşündüm. Siz hangi haftalar aralığında kullandınızKendi doktorunuza guvenin. Ordan burdan duydugunuz doktor soylemlerine inanip, internette hic tanimadiginiz insanlarin soyledikleriyle hareket etmeyin.
Sekeribizi kontrol altinda tutmazsaniz bebeginiz karninizda olebilir cunku
Bende 26 haftaligim şeker çıktı çok korkuyorum 1 haftadır diyet yapıyorum ama sekerim düşmüyor açlık 100 lerde tokluk 150 üstünde çıkıyor tecrübeli birilerine danışmak istedim
Diyet tek basina yeterli olmaz genelde cunku vucudunuzun urettigi insulini bebegini kullanmaya basliyor buyudukce ve bu sebeple sekeriniz yukseliyor. Ben 32 haftaya kadar agir diyet ve matofin’le gelmistim. Sonrasinda insuline gecip doguma kadar da insulin kullanmistim. 2 hamileligimde de cok az kg aldim bu arada ciddi kati diyetler uyguladim.Yok hamilelikte kontrol altında tutmak için ünsilin öneriliyor ona mı geçmeliyim diye düşündüm. Siz hangi haftalar aralığında kullandınız
Matofin dozunuz neydi acabaDiyet tek basina yeterli olmaz genelde cunku vucudunuzun urettigi insulini bebegini kullanmaya basliyor buyudukce ve bu sebeple sekeriniz yukseliyor. Ben 32 haftaya kadar agir diyet ve matofin’le gelmistim. Sonrasinda insuline gecip doguma kadar da insulin kullanmistim. 2 hamileligimde de cok az kg aldim bu arada ciddi kati diyetler uyguladim.
Aclik 80-90 arasi, tokluk 140-150’yi gecmesin diyordu benim doktorlarim
1500 ile basladim, biraktigimda 2000’diMatofin dozunuz neydi acaba
Benim gerçekten içimi rahatlattınız teşekkür ederim çok1500 ile basladim, biraktigimda 2000’di
Kaçıncı haftada başladınız son soru1500 ile basladim, biraktigimda 2000’di
Bastan beri iciyordum, ustelik ilk 3 ayda dusugu engeller matofin.Kaçıncı haftada başladınız son soru![]()
Ay sizden Allah razı olsun ben üstelik tüp bebekle hamile kaldım düşük riskim biraz daha fazla içmek en doğrusuBastan beri iciyordum, ustelik ilk 3 ayda dusugu engeller matofin.
Tabi ki oyle. Kaldi ki sekerin fazla oynamamasi gerekiyor hamilelikteAy sizden Allah razı olsun ben üstelik tüp bebekle hamile kaldım düşük riskim biraz daha fazla içmek en doğrusu![]()
İnsan işte bu süreçte endişe ediyo bilemedim sizle konuşmak iyi geldiTabi ki oyle. Kaldi ki sekerin fazla oynamamasi gerekiyor hamilelikte
Ne cok yiyip sekerinizi yukseltin ne de ac kalip sekerinizi dusurun. Cok dengeli, protein agirlikli ve saglikli beslenin. Karbonhidrat hic tuketmeyin ya da sadece kahvaltida 1 dilim ekmek yiyin meselaİnsan işte bu süreçte endişe ediyo bilemedim sizle konuşmak iyi geldi![]()