Gebelikte mide bulantısı ve sıkıntı

cileklittart

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
68
1
6
35
İstanbul
Devamlı midem bulanıyor,psikolojim çok bozuldu,evden çıkmıyorum kendime bakmıyorum.Duş jeli,şampuan kokuyor banyo yaparken midem ağzımda,ruh sağlığım çok bozuldu.Eşim bile kokuyor,eşimi bile özlemiyorum resmen içim sıkılıyor sıkılıyor patlayacak gibi oluyorum.Geçer mi ki bunlar çok umutsuzum çok mutsuzum ben ya (((

Benim gibi başka yaşayan var mı?Dünyada tekim gibi gelmeye başladı sanki kimse beni anlamıyor,sen ağır geçiriyorsun gebeliği diyorlar,ben mi ağır geçiriyorum gerçekten (

merhaba canım hayırlı olsun bebeğin öncelikle..Ben hiç böyle şeyler yaşamamıştım :26:.Rahat ol bence olağan şeyler sonuçta hamilesin.sabret bir süre sonra geçer hepsi.takmamaya çalış.keyfini çıkar,kendine iyi bak

ben tam 3 ay çektim o durumu ve sonuç olarak 10 kilo verdim sonrasında normal hayatıma döndüm kızımda ise 1 ay sürmüştü . Geçecek merak etme ama geçerkende bi asır geçmiş gibi hissedeceksin. Ben limon yiyerek atlatıyorum sende kendine iyi gelecek şeyleri ye bana su bile kokuyordu düşün yani üstelik ben o dönemimde birde hasta baktım günlük et haşlamak yemek yapmak zorundaydım Rabbim yardımcın olsun sıkıntı yapma geçecek en fazla 1-2 ay

Senin de çok zor geçmiş ama geçiyor değil mi?hiç geçmeyecek gibi geliyor ben de sudan bile tiksiniyorum gebeliğime değil sevinebilmek Allah'ın gücüne gitmesin pişmanım sanki ben yapamıycam hazır değilmişim böyle zor geçeceğini bilememişim(eşi kokuyor gibi gelir mi bir insana öyle geliyor o da çok üzülüyor

normal canm merak etme geçecek en fazla hamileliğin 3. ayı bitene kadar sürüyor . İlk hamileliğimde eşime çok düşmüştüm 2. de ise eşim kokmuştu bana oda geçiyor hiç merak etme ..

ya aynı ben tıpa tıp aynı resmen depresyona girdim midem bulanıyoooooooor herşey kokuyor ilaç alıcam artık dayanamıyorum ben ne yicem ya dünyada yiyebileceğim hiçbişey kalmadı çok zormuş çoooooook.iki aylık hamileyim bir aydır işkence çekiyorum imdaaattttt sen kucağına almışsındır cnm ne mutlu ah ben de bi alsam yavrumu kucağıma sonrada doya doya yemek yesemmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…