- 3 Mayıs 2016
- 95
- 60
- 8
- 32
- Konu Sahibi melinasya_bebek
-
onzyd 4 mg inşallah tüm bulantı prblemi olan hamişlere iyi gelir inşallah. konu sahibi anlıyorum teyzemde senin gibiydi.hastanede yattı bir süre.su içse çıkarıyordu.tek hamileliğinde de ikizlerinde de hastanede yattı.onzyd 4 mg'lık
gercekten insan yaşamadan anlamıyormuş Allah herkesın yardımcsı olsun inş ...onzyd 4 mg inşallah tüm bulantı prblemi olan hamişlere iyi gelir inşallah. konu sahibi anlıyorum teyzemde senin gibiydi.hastanede yattı bir süre.su içse çıkarıyordu.tek hamileliğinde de ikizlerinde de hastanede yattı.
AMİN İNŞALLAH CANIM BENİM:*Zor zamanlar Allah yardımcın olsun
12 haftaligim hala en ufak konuda modem bulaniyor canm ben bir çözüm bulamadimArkadaşlar merhaba.ben 7+2 günlük hamileyim.6+1 günden itibaren aşırı derecede mide bulantısı ve kusma yaşıyordum taa ki doktoruma gidene kadar.önce bi serum taktı ama bana hıc etkı etmedı.mıdem aynı sekılde bulandı,daha sonra bana bıtkısel bı ılaç yazdı.her eczanede bulunmayabılır dedı. onzyd 4 mg'lık bi hap.size yemin ediyorum günde en az 5-10 kere istifra eden ben bu hap sayesınde hayata döndüm(çok şükür) tabı bazı yemeklere karsı hala tiksintim devam ediyor ama yınede meyve falan yıyebılıorum ve 3 gündür 1 kere bile istifra etmedim.. hamiş anneler bu dönemler çook zor Allah hepımızın yardımcısı olsun.buda bnden ufak bı tavsiye idi.emınım kullandıktan sonra bana dua edeceksınız.bn hergun doktoruma edıorum çnkü.
iyi yapmşssın canım ,yaşamayan anlamaz.bende anı durumdaım işe gelmek ölüm gelıorben 5 aylik hamileyim ve basindan beri dayanilmaz mide bulantilari cekiyorum.doktorun verdigi ilaclari bir süre kullandim ama onlar da midemde yanma filan yapti. normalde saglikli beslenen bi insanim ama bu aralar sadece cips filan yiyebiliyorum.o kadar moralim bozuk ki...yataktan cikamiyorum sürekli.biraz dertleseyim dedim...
inşallah tez zamanda gecer,rabbim yardımcımz olsun inşallah.bnde haşlanmş patates yıyorum12 haftaligim hala en ufak konuda modem bulaniyor canm ben bir çözüm bulamadimlimon iyi geliyormuş benim modemi mahvediyor mutfağa görmemeye calisiyorum kokulu şeylerden uzak duruyorum. Komşunun astigi camasir kokusundan bile cikariyorum. Gecen markete gittik peynir reyonunda çok kotu oldum kendimi disari attim hamile kaldigimdan beri eşim tek yapiyor alışverişi herşeyden bulaniyor midem çubuk kraker yiyorum kendimi zorlamasam kilo vereceğim ama kustukca yiyorumki bebeğe birşey olmasin diye çubuk kraker yoğurt patates haslamasi felan meyve iyi geliyor.bide midenin çok doldurma az az ve sık te canm zencefil cayida iyi geliyormuş ama denemedim ben
Sİmdi nasılsınız?umarim geçmiştir sıkıntılar.ben de 13.haftamdayim hala her seyden igreniyorum evimde bile duramıyorum ama ondzy bana zofrandan daha iyi geldi .kusma sayısı azaldı .ama hayat bi kabus.Rabbim yardımcımız olsuninşallah tez zamanda gecer,rabbim yardımcımz olsun inşallah.bnde haşlanmş patates yıyorum
bende aynı dırumdayım ne yemek ne içmek uyuyamıyorum bile ama bu ilaç iyi geldi gibiArkadaşlar merhaba.ben 7+2 günlük hamileyim.6+1 günden itibaren aşırı derecede mide bulantısı ve kusma yaşıyordum taa ki doktoruma gidene kadar.önce bi serum taktı ama bana hıc etkı etmedı.mıdem aynı sekılde bulandı,daha sonra bana bıtkısel bı ılaç yazdı.her eczanede bulunmayabılır dedı. onzyd 4 mg'lık bi hap.size yemin ediyorum günde en az 5-10 kere istifra eden ben bu hap sayesınde hayata döndüm(çok şükür) tabı bazı yemeklere karsı hala tiksintim devam ediyor ama yınede meyve falan yıyebılıorum ve 3 gündür 1 kere bile istifra etmedim.. hamiş anneler bu dönemler çook zor Allah hepımızın yardımcısı olsun.buda bnden ufak bı tavsiye idi.emınım kullandıktan sonra bana dua edeceksınız.bn hergun doktoruma edıorum çnkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?