gebelikte mide bulantısına çözüm

melinasya_bebek

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
95
60
8
32
Arkadaşlar merhaba.ben 7+2 günlük hamileyim.6+1 günden itibaren aşırı derecede mide bulantısı ve kusma yaşıyordum taa ki doktoruma gidene kadar.önce bi serum taktı ama bana hıc etkı etmedı.mıdem aynı sekılde bulandı,daha sonra bana bıtkısel bı ılaç yazdı.her eczanede bulunmayabılır dedı. onzyd 4 mg'lık bi hap.size yemin ediyorum günde en az 5-10 kere istifra eden ben bu hap sayesınde hayata döndüm(çok şükür) tabı bazı yemeklere karsı hala tiksintim devam ediyor ama yınede meyve falan yıyebılıorum ve 3 gündür 1 kere bile istifra etmedim.. hamiş anneler bu dönemler çook zor Allah hepımızın yardımcısı olsun.buda bnden ufak bı tavsiye idi.emınım kullandıktan sonra bana dua edeceksınız.bn hergun doktoruma edıorum çnkü.

gercekten insan yaşamadan anlamıyormuş Allah herkesın yardımcsı olsun inş ...

ben 5 aylik hamileyim ve basindan beri dayanilmaz mide bulantilari cekiyorum.doktorun verdigi ilaclari bir süre kullandim ama onlar da midemde yanma filan yapti. normalde saglikli beslenen bi insanim ama bu aralar sadece cips filan yiyebiliyorum.o kadar moralim bozuk ki...yataktan cikamiyorum sürekli.biraz dertleseyim dedim...

12 haftaligim hala en ufak konuda modem bulaniyor canm ben bir çözüm bulamadim limon iyi geliyormuş benim modemi mahvediyor mutfağa görmemeye calisiyorum kokulu şeylerden uzak duruyorum. Komşunun astigi camasir kokusundan bile cikariyorum. Gecen markete gittik peynir reyonunda çok kotu oldum kendimi disari attim hamile kaldigimdan beri eşim tek yapiyor alışverişi herşeyden bulaniyor midem çubuk kraker yiyorum kendimi zorlamasam kilo vereceğim ama kustukca yiyorumki bebeğe birşey olmasin diye çubuk kraker yoğurt patates haslamasi felan meyve iyi geliyor.bide midenin çok doldurma az az ve sık te canm zencefil cayida iyi geliyormuş ama denemedim ben

iyi yapmşssın canım ,yaşamayan anlamaz.bende anı durumdaım işe gelmek ölüm gelıor

inşallah tez zamanda gecer,rabbim yardımcımz olsun inşallah.bnde haşlanmş patates yıyorum

inşallah tez zamanda gecer,rabbim yardımcımz olsun inşallah.bnde haşlanmş patates yıyorum
Sİmdi nasılsınız?umarim geçmiştir sıkıntılar.ben de 13.haftamdayim hala her seyden igreniyorum evimde bile duramıyorum ama ondzy bana zofrandan daha iyi geldi .kusma sayısı azaldı .ama hayat bi kabus.Rabbim yardımcımız olsun

ben su anda 26. haftadayim ve neredeyse bütün bulantilar gecti. bazen et kokusu filan alinca midem bulaniyor ama kilo almaya bile basladim:))
insan hic gecmez zannediyor ama inanin geciyor. benimki uzun sürdü biraz 4 ay kadar ama sonunda gecti.
umarim siz de en kisa zamanda rahatlarsiniz.
kolay gelsin.

Her gun sebze yiyen sut icen ben maymun gibi muz ve cheesecake le besleniyorum. Sabah ogle aksam yemegi hepsi ayni :)

Artık hiç birşey iyi gelmiyor ya sürekli mide bulantısı ne yapsam geçmiyor ama bunu denicem çok sağol canım

bende aynı dırumdayım ne yemek ne içmek uyuyamıyorum bile ama bu ilaç iyi geldi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…