Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım onun tek çaresi istirfa etmek. Bugün benim de çok bulantım oldu nane limon iyi gelir derler içtim ama yine de istirfa ettimSade soda iyi geliodu anneme..
Bnde 12+5 midem cok bulaniyo ne zmn gecer biktimm
Aynn hic bsy etki etmiyo allh sabir versin bnm gbi olanlaraCanım onun tek çaresi istirfa etmek. Bugün benim de çok bulantım oldu nane limon iyi gelir derler içtim ama yine de istirfa ettim
Bende öyle ne yesem ağzıma geliyor hiç bulantım Yok yanma çok kötüKizlar 10 haftalık hamileyim midem çok yanıyor elma yiyorum geçmiyor gaviskon içiyorum yine geçmiyor bir önerisi olan var mı ?
Denerim mide sıkıntım çok hala limon Da yakar die biliyorum ama asittenKonu acilali epey olmus ama belki faydasi olur bir fincan sicak suya bir tatli kadigi bal ve yarim limon suyu cay gibi tuketin. Ben uyuyamiyorum gunlerdir mide yanmasindan bugun bu karisimi bir fincan ictim cok sukur daha rahatim. Rahat rahat uyucam insallah bu gece.
Hamilelikte nane yasak değil mi dikkatli tüketinCanım onun tek çaresi istirfa etmek. Bugün benim de çok bulantım oldu nane limon iyi gelir derler içtim ama yine de istirfa ettim