• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte mide yanmasi kızlar acil

Ayse41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
51
18
38
30
Kizlar 10 haftalık hamileyim midem çok yanıyor elma yiyorum geçmiyor gaviskon içiyorum yine geçmiyor bir önerisi olan var mı ?

zencefil demiştı bana doktorum ama kullanmadım henuz
kahve koklamak lımon suyu ıcmek bırıkı damla
yanı böyle seyler yaızyo ama sahsen ben de etkı eden yok

Ilaci filan bosverin hicbir ise yaramiyor birde ustune zararli bir ilac
Mideniz yaninca bir yudum sut icin en azindan kalsiyum almis olursunuz
Cantamda hep sutle gezdim

Soguk süt ya da beyaz lahana yiyin..beyaz lahana mide icin cok faydali mide ve yemek borusu tümörlerini küçultmede baya faydaliymis..ben kullandim baya bi faydasini da gordum tavsiye ederimm

Buzdolabından soğuk süt alıp 2 yemek kaşığı için yağlı yiyecekler,tatlı ve kahve tüketmeyin.

Sade soda iyi geliodu anneme..
Bnde 12+5 midem cok bulaniyo ne zmn gecer biktimm

Çok teşekkür ederim kızlar. Süt şuana kadar denediklerimin en iyisiydi 2 yudum içip bekliyorum gecmezse bidaha 2 yudum.

Sade soda iyi geliodu anneme..
Bnde 12+5 midem cok bulaniyo ne zmn gecer biktimm
Canım onun tek çaresi istirfa etmek. Bugün benim de çok bulantım oldu nane limon iyi gelir derler içtim ama yine de istirfa ettim

Şekersiz sakız çiğnemek ve sola yatmak işe yarıyor. Firstün mor olanı bende çok işe yaramıştı. Naneli falan o kadar etkili değildi

Karbonatlı su mide yanmasına iyi geliyor ama hamileyken zararı varmı bilemiyorum

Bende ayniydim. Asit pompası ilacı verdi çok iyi geldi. Simdi istediğimi yiyip icebiliyorum.

Konu acilali epey olmus ama belki faydasi olur bir fincan sicak suya bir tatli kadigi bal ve yarim limon suyu cay gibi tuketin. Ben uyuyamiyorum gunlerdir mide yanmasindan bugun bu karisimi bir fincan ictim cok sukur daha rahatim. Rahat rahat uyucam insallah bu gece.

Konu acilali epey olmus ama belki faydasi olur bir fincan sicak suya bir tatli kadigi bal ve yarim limon suyu cay gibi tuketin. Ben uyuyamiyorum gunlerdir mide yanmasindan bugun bu karisimi bir fincan ictim cok sukur daha rahatim. Rahat rahat uyucam insallah bu gece.
Denerim mide sıkıntım çok hala limon Da yakar die biliyorum ama asitten

Back
X