Gebelikte mide yanması ve gebelik nezlesi

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
522
138
23
26
Kızlar önceki haftalarda gebelik nezlesi olmuştum geçmişti şimdi tekrar oldum yine bir şekilde idare ediyorum onu ama midem o kadar çok yanıyor ki su içsem bile yanıyor bunun bir çözümü var mı acaba siz neler uyguladınız ?

Kızlar önceki haftalarda gebelik nezlesi olmuştum geçmişti şimdi tekrar oldum yine bir şekilde idare ediyorum onu ama midem o kadar çok yanıyor ki su içsem bile yanıyor bunun bir çözümü var mı acaba siz neler uyguladınız ?
Kimse yok mu kızlarr

Gebelik olmasa onerim olurdu ilik sute yarim cay kasigi kimyon karistirip icmek ama gebelik oldugu icin doktorw danismadan onermem :(
Bende de gaz oluyor cok, gaviscon aliyorum ara ara, genelde nane limon ve nane sakizi aliyorum
Allah yardimcimiz olsun :(

Gebelik olmasa onerim olurdu ilik sute yarim cay kasigi kimyon karistirip icmek ama gebelik oldugu icin doktorw danismadan onermem :(
Bende de gaz oluyor cok, gaviscon aliyorum ara ara, genelde nane limon ve nane sakizi aliyorum
Allah yardimcimiz olsun :(
Çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah 🌸😢

Rennie duo şurup var günde 4 ölçek kullanıma izin veriyor doktorlar . Mide yanması için muz tahin elma yiyebilirsiniz

Süt içiyorum soğuk süt hergün o biraz iyi geliyor bir de gasvin duo

Tahın falan bende ıse yaramadı asırı derecede agrı yanma oluyor bende hamılelıgım basından berı gavıskonda renııde artık pek bıseye yaramıyor ekşi yeşil elma ve sade maden suyu ehh işte ıyı gelıyor canım

Back
X