Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar önceki haftalarda gebelik nezlesi olmuştum geçmişti şimdi tekrar oldum yine bir şekilde idare ediyorum onu ama midem o kadar çok yanıyor ki su içsem bile yanıyor bunun bir çözümü var mı acaba siz neler uyguladınız ?
Kızlar önceki haftalarda gebelik nezlesi olmuştum geçmişti şimdi tekrar oldum yine bir şekilde idare ediyorum onu ama midem o kadar çok yanıyor ki su içsem bile yanıyor bunun bir çözümü var mı acaba siz neler uyguladınız ?
Gebelik olmasa onerim olurdu ilik sute yarim cay kasigi kimyon karistirip icmek ama gebelik oldugu icin doktorw danismadan onermem
Bende de gaz oluyor cok, gaviscon aliyorum ara ara, genelde nane limon ve nane sakizi aliyorum
Allah yardimcimiz olsun
Gebelik olmasa onerim olurdu ilik sute yarim cay kasigi kimyon karistirip icmek ama gebelik oldugu icin doktorw danismadan onermem
Bende de gaz oluyor cok, gaviscon aliyorum ara ara, genelde nane limon ve nane sakizi aliyorum
Allah yardimcimiz olsun
Tahın falan bende ıse yaramadı asırı derecede agrı yanma oluyor bende hamılelıgım basından berı gavıskonda renııde artık pek bıseye yaramıyor ekşi yeşil elma ve sade maden suyu ehh işte ıyı gelıyor canım