Gebelikte mide yanması:/:/

nehirimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
56
0
36
İstanbul
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende ikigün önce test yaptım pozitif çıktı fakat midem de yanmalar oluyor.daha erken degilmi anlamdım birşey :44::44:

evet erken başlamış.
genelde son aylara doğru oluyor.
doktoruna söyle gaviscon verir. çok iyi geliyor.

biraz erken ama normal cnm
benim tavsiyem ilaçla geçirmek yerine yeşil elma ayran veya yoğurrt çok iyi gelio doktorum banada rennie verdi ama ben doğal yollardan geçirme şansım olduğu sürece kullanmıyorum sende öyle yapabilirsin
bu arada hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
teşekkürler canım deniycem saolun sanada Rabbim kucagına Sağlıkla almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah ve maaşlahhhh:16::16::16:

Son düzenleme:
Malesef oluyormuş hamilelikte.Benimde 3.ayıma kadar çok oluyordu.Bazen hala ara sıra yanıyor midem.Birde her an aç kalmışım gibi midem kazınıyor.Vücudun hamişliğe alışmasıyla ilgil sanırım.

bende 8.haftamın içindeyim, bende de arada oluyor.Feci bişi.canım hiçbirşey istemiyor, elimi midemin üzerine bile götüremiyorum.Dr uma sordum, hamilelik reflüsü dedi.ilaç istemedim şimdilik, çok şiddetlenirse, dayanamazsam isterim diye düşünüyorum.

canım benim korkma bende senin gibi ilk günden başlamıştı mide ağrım gerçi hiç geçmez zaten hamile kalmadan öncede vardıda herneyse ve doğum yaptığım güne kadar hep ağrıdı yandı valla gaviscon muydu neydi ismi hatırlayamadım ilç verdi doktor faydası olmadı sonra renny şurup verdi hala geçmiyo en sonunda dedi hapa başlayalım aç karnına ilacım vardı o geçirdi yani geçirdi derkende onu içince yanmıyordu

Back
X