Doğuma Hazırlık Gebelikte miğde bulantısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ahdeevefa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
320
306
33
Merhaba kızlar 6hafta 1günlük hamileyim ilk gebeliğim 5güne kadar miğde bulantısı falan yoktu ama 5 gündür sabah akşam miğde bulantısı çekiyorum ne yesem hafifletir ekşi meyve yiyincede yanıyor miğdem yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba kızlar 6hafta 1günlük hamileyim ilk gebeliğim 5güne kadar miğde bulantısı falan yoktu ama 5 gündür sabah akşam miğde bulantısı çekiyorum ne yesem hafifletir ekşi meyve yiyincede yanıyor miğdem yardımcı olursanız sevinirim
İllaki herkese yarayan farklı bir ürün vardır ama ben yeşil elma sayesinde bulantıdan kurtuldum. Midemi çok rahatlatıyordu. Ama çok yoğunsa bir doktoruna danış istersen bulantı için ilaçlar oluyor. Hayırlı olsun bu arada Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 😊

İllaki herkese yarayan farklı bir ürün vardır ama ben yeşil elma sayesinde bulantıdan kurtuldum. Midemi çok rahatlatıyordu. Ama çok yoğunsa bir doktoruna danış istersen bulantı için ilaçlar oluyor. Hayırlı olsun bu arada Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 😊
Tesekkür ederim tavsiyeniz için amin inşallah 5yılımın sonunda bana mucize gibi gelen tek gerçek o benim için tüp bebek ile hamile kaldım bu bulantılara bile razıyım aslında

bana da elma iyi geliyor 🙈 tuzlu leblebi nohut leblebi ve çubuk kraker de deniyorum bastırıyor.. inşallah hemencecik geçer 🫶

benim 12+2 oldu bugün. ilk gebelik sizin gibi. 7+2 gün ilk kustuğum gün. o günden beri 5 hafta geçti her sabah kusuyorum (1-2gun hariç onda da akşam kustum) sarı su veya mide suyunu. o şekilde bayağı rahatlıyorum. eğer sabah kusamazsam gün boyu bulantı oluyor ve akşamına doğru kusuyorum. sabahları sıcak çay ve tuzlu peynir, tuzlanmış salatalık vs o tür şeyler iyi geliyor.

genel olarak tuzlu ne varsa iyi geliyor, yoğurdu tuzluyorum havuç tuzlayıp limonluyorum. ama genel olarak fark ettiğim 2-3 saatte bir küçük bir porsiyon yemek yemek gerekiyor acıktıkca daha da artıyor bulantı.

bir de hala daha düzelmedi ne zaman düzelcek o da belirsiz. umarım sizin de benzer olmaz. çarşamba günü de cinsiyeti öğrenicem bakalım alakalı mı kusma ile :)

Back
X