gebelikte migren

zarifeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
55
5
86
Antalya
arkadaşlar 12 haftalık hamileyim bugun doktara gittim çok şidetli baş ağrım oluyodu mide bulantısıyla beraber doktor migren olduğunu söyledi tahmin ediyordum minoset kulllanabilirsin dedi başka bişey yapamam dedi başım ağrıcak diye o kadar korkuyorumki dayanamıyorum ağrılara benim gibi hamilelikte migreni olan varmı ne yapmam gerekiyor

canım ben 32 haftalık hamileyim bende migren hastasıyım ALLAH a şükür benim migren nöbetlerim hamilelikte pek olmadı zaten hamilelikte genelde geçiyormuş doktorum doğumdan sonraki 40 gün içinde şiddetli nöbetimin olabilecegini söylüyor oda kanamadan kaynaklanıyormuş ama pek agrı kesici almamaya çalış ben çok agrısa bile dayanmaya çalışıyorum

ilk 3 ay ben de mahvoldum migrenden hatta kusma yuzunden 2 lt serum yedim.ama<çok şükür 3.aydan sonra bırden kesıldı ataklar.umarım bıdaha da hiiiiiiiiiiç olmaz.migrenı çeken bilir

Bendede var migren. 6 haftalık hamileyim bugün sabahtan gözümü açar açmaz başladı. Mide bulantılarım sabah olurdu sadece. Bugün gün boyu sürdü. Inş. 9 ay böyle sürmez

benimde var ama hamilelkte migrenin iyileşme gösterdiğini okudum. hamile kalmadan önce her hafta neredeyse krizim tutuyodu, hamile kaldıkta sonra sadece birkere oldu ondada rüzgarda çok kalmıştım ondan etkilendim

Migren atağını hissettiğiniz anda şunları yapın: Başınızın ağrıyan tarafına buz torbası koyun. Ellerinizi buzlu su dolu leğene, ayaklarınızı da sıcak su dolu leğene batırın ve öylece kalıp rahatlamaya çalışın. Arkanıza yaslanıp gözlerinizi kapatın. Uyuyormuş gibi nefes alın. Yani ciğerden ve diyaframdan bereber derin nefes alın verin. Migren maalesef ki mide bulantısı ve asit de yapıyor. Bunun için de 1-2 avuç sarı leblebi yiyin. Bunları atağın başında yaparsanız faydalı olur, ilerlemiş bir ağrıyı da hafifletebilir. Herkese geçmiş olsun.

cnm ben hamılelığımde ne bulantı ne bişey yaşamadım çok rahattım ama senın gıbı ılk aylarda başağrılarım çok oluyordu. dr banada mınoset verdı.çok ağrırısa buz tutuyordum, patatesi soğutup tülbentle başıma koyuyordum işe yarıyordu.gececek bu gunler. umarım benım kadar rahat bır gebelık gecırırsın ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…