Gebelikte Monurol ile Enfeksiyon Tedavisi

mineliko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
71
22
98
38
Merhaba,
25 haftalık hamileyim vajina içinde batma, ve kasik agrisi şikayeti ile idrar tahlili yaptırdım 15-20 lökosit çıktı sonucu😔 Monurol verdi doktorum. Bugün kullanıcam ama bazı doktorlar tek başına tedavi için az kalir diyor ve enfeksiyonun rahim kasılmalarını başlattığını okudum.Arada sertlesmede oluyor karnimda alt kisimda da sanki hep zonklama var gibi :( Monurol ile tedavi olup enfeksiyondan kurtulan var mı yoksa antibiyotik şart mı sizce. Cok kararsiz kaldim 🙄 yardimm

Merhaba,
25 haftalık hamileyim vajina içinde batma, ve kasik agrisi şikayeti ile idrar tahlili yaptırdım 15-20 lökosit çıktı sonucu😔 Monurol verdi doktorum. Bugün kullanıcam ama bazı doktorlar tek başına tedavi için az kalir diyor ve enfeksiyonun rahim kasılmalarını başlattığını okudum.Arada sertlesmede oluyor karnimda alt kisimda da sanki hep zonklama var gibi :KK43: Monurol ile tedavi olup enfeksiyondan kurtulan var mı yoksa antibiyotik şart mı sizce. Cok kararsiz kaldim 🙄 yardimm
Bende ilk gebelikte kullanmıştım ona ek olarak iç çamaşırımı sürekli değiştirdim temizliğe dikkat ettim geçmişti ama ilk gebeliğim boş gebelik olmuştu

Merhaba,
25 haftalık hamileyim vajina içinde batma, ve kasik agrisi şikayeti ile idrar tahlili yaptırdım 15-20 lökosit çıktı sonucu😔 Monurol verdi doktorum. Bugün kullanıcam ama bazı doktorlar tek başına tedavi için az kalir diyor ve enfeksiyonun rahim kasılmalarını başlattığını okudum.Arada sertlesmede oluyor karnimda alt kisimda da sanki hep zonklama var gibi :KK43: Monurol ile tedavi olup enfeksiyondan kurtulan var mı yoksa antibiyotik şart mı sizce. Cok kararsiz kaldim 🙄 yardimm
Bende yanma oldu devletteki doktor o ilaci verdi ama ben içmedim özele kendi doktoruma gittim o dedi şimdi bebek organlari oluşuyo ilaç falan içme bol su iç dedi bende çayi kahveyi biraktim günde3 litre su içiyom çok rahatim

Bende yanma oldu devletteki doktor o ilaci verdi ama ben içmedim özele kendi doktoruma gittim o dedi şimdi bebek organlari oluşuyo ilaç falan içme bol su iç dedi bende çayi kahveyi biraktim günde3 litre su içiyom çok rahatim
Ben anca 2 lt içebildim yarim saatte bir tuvalete koşuyorum 🙄 o ilacı içinde de sabaha kadar idrar yapmamak gerekiyomus nasıl tutucam bilmiyorum :) umarım bi an önce biter su enfeksiyon erken doğum tetiklemesi canımı sıktı 😐

Ben anca 2 lt içebildim yarim saatte bir tuvalete koşuyorum 🙄 o ilacı içinde de sabaha kadar idrar yapmamak gerekiyomus nasıl tutucam bilmiyorum :) umarım bi an önce biter su enfeksiyon erken doğum tetiklemesi canımı sıktı 😐
Banada öyle dedi ama ben hep su içtim inşallah sizinde geçer benim şu an kaşintim çok öldürüyo beni

Insallah🙏🏻 mantar olabilir o zaman bende de vardı onun içinde cleocin diye krem kullanıyorum geceleri 3 gece kullan dedi.

Back
X