Gebelikte neden vajinada sancı oluyor? :(

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Merhaba arkadaslar.
Bu konuda fikri ya da tecrubesi olan var mi bilmiyorum ama bi konuda danismak istiyorum.34 haftalik hamileyim ve her gece uzandiktan sonra karnimda cogunlukla vajinamda sanci oluyor öyle ki tualete bile kalktigimda afedersiniz bi sure yuruyemiyorum.Yani bu durum normal mi baska yasayan var mi ben 32.haftadan itibaren bunu yasiyorum.Cok feci bir sancı..

Merhaba, bahsettiğiniz ağrı çatı ağrısı.. Doktorunuza ağrınızdan bahsedin. Kalsiyum takviyesi bendeki ağrıyı ertesi gün kesmişti. Geçmiş olsun.

Merhaba, bahsettiğiniz ağrı çatı ağrısı.. Doktorunuza ağrınızdan bahsedin. Kalsiyum takviyesi bendeki ağrıyı ertesi gün kesmişti. Geçmiş olsun.
Tesekkurler yani cari agrisi acilma falan da oldugunun gostergesi midir acaba? Bu kadar siddetli olmasi kalsiyum eksikliginden mi acaba oyleki basamiyorum bi sure.

Tesekkurler yani cari agrisi acilma falan da oldugunun gostergesi midir acaba? Bu kadar siddetli olmasi kalsiyum eksikliginden mi acaba oyleki basamiyorum bi sure.
Ben de 32.haftada benzer ağrılar yaşamıştım. Yatakta sağa sola bile dönemiyordum. Ayaktayken adım atmakta zorlanıyordum. Doktorum kalsiyum verdi ertesi gün geçti. Muhtemelen kalsiyumdan dolayı oluyor. Artık vücut kendini doğuma hazırlıyor. Açılmalar için henüz erken ama tabi yine de doktorunuza danışın. Benim 36.haftada yumuşama başlamıştı.

Ben de 32 haftalık hamileyim. Bende de aynısı oluyor. Hatta bende başlayalı birkaç hafta oldu. Kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum ama bi değişiklik yok. Sizin kaçıncı gebeliğiniz?

Ben de 32 haftalık hamileyim. Bende de aynısı oluyor. Hatta bende başlayalı birkaç hafta oldu. Kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum ama bi değişiklik yok. Sizin kaçıncı gebeliğiniz?
Benim 34.hafta fakat 31.haftada falan basladi benimde suanda artis gosterdi.Bugun doktora gittik kalsiyum takviyesi verdi bakalm
Bide onu denemek lazm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…