Gebelikte nidicard kullananlar

leongirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
158
56
13
30
Merhaba kizlar tüp bebekle gebeligimin 21.haftasındayım rahim ağzı uzunluğu 23mm dedi doktor birde karın sertlesmesi başladı 2 haftadır progestan fitil ve igneye devam ediyorum bi sürede endol fiti kullandım rektal olanini artık kullanamiyorum endolü tansiyonumu yükseltiyo doktorumda nidicard verdi kalbim deli gibi çarpmaya başladı kendime gelemedim epey bi zaman doktorum yapacak birsey yok dedi kullanma dokunuyosa dedi bugün adalat retard diye bi ilac daha varmış daha yavaş salinimliymis nidicarda göre ikiside ayni bir fark yok dedi ara ara ağrılarım oluyo şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim Allah rızası icin birisi bi akıl versin ne yapabilirim yazanlardan ALLAH razı olsun ne muradı varsa kabul olsun amin..

cok gecmis olsun öncelikle karın sertlesmeniz nasıl oluyordu ben de o haftalardayım 24 haftalık bendede kasılmalar oluyor sertlesme ama doktorum takip edicez dedi progestan gebeligimin 12. Haftasından beri kullanıyorum

cok gecmis olsun öncelikle karın sertlesmeniz nasıl oluyordu ben de o haftalardayım 24 haftalık bendede kasılmalar oluyor sertlesme ama doktorum takip edicez dedi progestan gebeligimin 12. Haftasından beri kullanıyorum
Cok Tesekkur ederim Benim 18.haftadan beri kasılmalar karında sertlesme oluyo özellikle sırt üstü uzanınca rahim ağzı uzunluğu 23mme kadar düştü o yüzden nidicart verdi 1 kere icebildim kalbim agzimda atiyo sandim ben gebeligimin basindan beri progestan fitil ve progestan igne kullanıyorum zaten nidicart baya etkili bi ilac karını yumuşacık yapıyo ama çok fena çarpıntı yapıyo

Benimde ilk 13 haftamda 28 mm cıkmıstı progestan kullanmaya başladım en son 23. Haftamda 33 mm ölctü doktorum bu sikayetle gitmistim kasılmalarım oluyor diye vaginal ölcüm yaptı doktorum kesinlikle nidicart adalat gibi ilaclari sordugumda önermiyorum dedi magnezyum ve progestan iciyorum onun icin nidicart kullanca rahatladınız mı peki kasılma anlamında

Hangi magnezyumu kullanıyosunuz aceba ben ocean extra mag kullandım bir süre ama zerre kadar faydasını görmedim

Tabi karnı nidicardı kullanınca karnı puding gibi yumuşacık yapıyo 1 kere kullandım ama gozlerim puslu görmeye başladı kalbim ağzımda atıyo gibiydi anlatamam okadar ağır bir ilacki zaten kalp ve tansiyon hastalarinin ilacıymış yan etki olarakta karnı yumusatiyomus

Cokta masum bir ilac gibi durmuyor o zaman doktoruma sordugumda ben önermiyorum demisti çünkü perinatolog

Cokta masum bir ilac gibi durmuyor o zaman doktoruma sordugumda ben önermiyorum demisti çünkü perinatolog
Aynen öyle diyelimki ictin fakat söyle söyleyeyim bıraktığında sağlığından olursun çünkü vücut alışıyor o ilaca aynı tansiyon hastaları gibi düşün basladinmi birakamazssin çünkü ilacın en yaygın özelligi tasikardi yapması bıraktığında tansiyonun düzen tutmaz benim gözlemim o yönde çünkü 1 doz içtim 3 gün sersem gibi oldum bide aylarca içsen ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…