Gebelikte nişan hakkında tecrübeli anneler bakar mısınız??

Bayanaztech

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
193
111
33
35
Kızlar bugün öğlen lavaboya gittiğimde peçeteye pembe bir akıntı geldi çamaşırıma da değmiş çamaşır değiştirdim Vs bir daha gelmedi acaba bu nişan mıydı? Hamileliğimin 38. Haftasındayım şu saat oldu ağrım sandım falan yok lütfen bilgisi ya da tecrübesi olanlar yardımcı olur musunuz

Nisan bir hafta önce de gelebilir hemen doğum başlayacak diye birşey yok korkmayin. Bebeğinizin hareketleri iyiyse sorun yok bence. Üç beş günde bir nstye girin. Bebek alarm vermiş size yakın zamanda gelebilir. İnsallİn hayırlısı ile alırsınız kucağınıza.

Nisan bir hafta önce de gelebilir hemen doğum başlayacak diye birşey yok korkmayin. Bebeğinizin hareketleri iyiyse sorun yok bence. Üç beş günde bir nstye girin. Bebek alarm vermiş size yakın zamanda gelebilir. İnsallİn hayırlısı ile alırsınız kucağınıza.

Amin inşallah çok sağolun Açıkçası ilk doğumum olacak ve korkuyorum belim ağrımaya başladı o kadar durur mu gerçekten

Doğumun başlama işareti de olabilir. Doğum sancısı belden kasıklara vurur. Sanciniz başlarsa hastaneye gidin mutlaka.

Back
X