Bol yürüyüş yap canım çok su içerek ödem azalmaz daha fazla sisersin gerektiği kadar iç sürekli evde yatma dolaşHerkese selam oncelikle saglikli gebelik dogum ve evlat diliyorumsuan 31.haftamdayim ve odemle bas etmeye calisiyorum dinlenince hafifliyo ama balon uzerinde yuruyomus hissi baki... Tuzu az suyu bol tuketiyorum lifli yiyorum ayaklarimi yuksekte tutuyorum ama deneyipte ise yariyo dediginiz baska seyler var mi asiri rahatsiz bi durum malesef hafifletmek icin her seyi yapabilirim
Herkese selam oncelikle saglikli gebelik dogum ve evlat diliyorumsuan 31.haftamdayim ve odemle bas etmeye calisiyorum dinlenince hafifliyo ama balon uzerinde yuruyomus hissi baki... Tuzu az suyu bol tuketiyorum lifli yiyorum ayaklarimi yuksekte tutuyorum ama deneyipte ise yariyo dediginiz baska seyler var mi asiri rahatsiz bi durum malesef hafifletmek icin her seyi yapabilirim
Herkese selam oncelikle saglikli gebelik dogum ve evlat diliyorumsuan 31.haftamdayim ve odemle bas etmeye calisiyorum dinlenince hafifliyo ama balon uzerinde yuruyomus hissi baki... Tuzu az suyu bol tuketiyorum lifli yiyorum ayaklarimi yuksekte tutuyorum ama deneyipte ise yariyo dediginiz baska seyler var mi asiri rahatsiz bi durum malesef hafifletmek icin her seyi yapabilirim
Ayakkabilarim olmuyoBol yürüyüş yap canım çok su içerek ödem azalmaz daha fazla sisersin gerektiği kadar iç sürekli evde yatma dolaş
Pek fazla degil aslinda ama kontrol edeyim dedigin gibi belki surekli tukettigim biseyde de yuksek oran olabilir tesekkurlerHafif tempolu yürüyüşler işe yarayabilir duyduğum hemen hemen her şeyi yapmış gibisiniz. Maden suyu gibi içecekler tüketiyorsanız sodyum oranlarını kontrol edip en düşüğünü alabilirsiniz
Yok sukur oyle bir odemim yok... Veya diger belirtileride yasamiyorum dinlenmeyle hafifleyen bir odem ama son 2 ay tabiki olacak bol bol odem. Ben sadece daha konforlu gecirmenin yolunu ariyorum tesekkur ederimGebelik zehirlenmesine dikkat edin, tansiyonunuz düzenli ölçülsün, yoğun ödem yaşadığınızı doktorunuza söyleyin.
Ekmek ve patates tuketiyorum sıklıkla belki de ondan olabilir su bir hafta azaltayim bakalim etkisini gorurum insallahKarbonhidrat ödem yapar.
Kh tüketimini minimuma indirgeyin.
Tabiki ondan.Ekmek ve patates tuketiyorum sıklıkla belki de ondan olabilir su bir hafta azaltayim bakalim etkisini gorurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?