Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağoljn deneyeceğim*Bir elmaya 7-8 zencefil saplayın kaynatın suyunu için sonra da elmayı yiyin.
* Akşamdan bir siyah turpu oyun içine bal doldurun bir bardağın üzerine sıkıştırın sabah oluşan suyu için.
* Bir bardak kaynar suya bal, limon, karabiber ve zencefil koyup karıştırın ılıyınca için.
* Tuzlu gargara yapın.
Umarım faydalı olur. Çeken bilir çok zor
Tamam trşekkürleryattığınız odaya yarım soğan koyun uyurken
yani gebelerde kullanılır mı bilemedim ama ben oğlumun öksürüğünü öyle geçiriyorum
bir doktorunuza danışın isterseniz
Tek öksürüğüm var allaha şükür ateşim, yorgunluğum yok. Öksürük bende hep olan bir şey.Corona olmadigina nasil emin olabiliyorsun? Doktoruna danistinmi?
Tek öksürüğüm var. Başka belirtileirm yok çok şükür. Öksürük dönem dönem olan bir şey bendeGeçmiş olsun ancak corona gibi bir hastalık varken öksürük yaşıyorsunuz, bence kesinlikle doktora gitmelisiniz.
Bunu duymamaıştım daha önce deneyeceğim1 bardak sütü biraz ısıtın,içine 1 talı kaşığı nişasta katıp biraz pişirin..
İçinede bal katın için..
siz daha iyi bilirsiniz, geçmiş olsunTek öksürüğüm var. Başka belirtileirm yok çok şükür. Öksürük dönem dönem olan bir şey bende
Bu tavsiyenin üstüne tanımıyorum. Doğum sonrası 15 gün öksürük çekmiş biri olarak tavsiye ediyorumİki kaşık Tereyağını Eritin içine iki kaşık pekmez ve bi kaşık su ilave edin Kapatın dayanabileceğiniz sıcaklıkta olunca bi iki tatlı kaşığı için.. Ben bununla alıyorum önünü inşAllah şifa olur zararlı bişey yok içinde denemenizi tavsiye ederim
Tek öksürüğüm var. Başka belirtileirm yok çok şükür. Öksürük dönem dönem olan bir şey bende