Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim geldi 3 doktora gittim hepsi aynısını dedi benim kese boyutu küçük olduğu için kendi düşük olmasını bekledim ve düşürdüm kürtaj olmadımKızlar 8+5 haftalık gebeyim bugün kontrole gittim. Kese var embriyo yok Dedi. Daha sonra 2 hafta önce Bebek ölmüş Dedi. Hemen kürtaj olman lazım Dedi. Ben farklı hastaneye gitmeden karar vermek istemedim. Başına böyle Bi durum gelen var mı.
Allah yardımcınız olsun hepinizin herşey biizm için çok zor tahmin edebiliyorum ama tekrardan o duyguyu yaşıyabilceksni gene çok şükür psikolojinizi bozmamaya çalışın siz mümkün olduğu kadarCook gecmis olsun. Ben de kurtaj olmak zorunda kaldim 4 gun once. Bir doktor yaniliyordur diye ikinciye gottim ama nafile
Hatta hala dusunuyorum bieaz beklese miydim yasar miydi yeniden diye.Hicbir seyden tat alamaz oldum. Cok uzuliyorum. Ne kadar kucuk de olsa benim bebegimdi o.doktor beklemene gerek yok hemen hamile kalabolirsin dedi ama emin degilim korkuyorum uine aynisi olur diye. Sana beklemeni soylemis miydi doktorun
Bende geçen sene kürtaj oldum canım 7 haftalikken devlet hastanesinde kalp atışları var ama çok yavaş dediler ama benim çok zor geciyordu karnım ve kasiklarimda sürekli agri vardı 8 haftalikken ozel e gittim kalp atışları yok dedi 6 haftalikta kalmış bebeğin hiç gelişmemiş dedi kese bozuk görünüyor dogsaymista sağlıksız bi bebek olacakmış kürtaj olman gerekiyo dedi istersen bekle ama sonuç degismicek dedi 1 hafta bekledim 9 haftalikken yine gittim ama sonuç aynıydı o gün kürtaj oldumKızlar 8+5 haftalık gebeyim bugün kontrole gittim. Kese var embriyo yok Dedi. Daha sonra 2 hafta önce Bebek ölmüş Dedi. Hemen kürtaj olman lazım Dedi. Ben farklı hastaneye gitmeden karar vermek istemedim. Başına böyle Bi durum gelen var mı.
Insallah yasayabilirim canim.. ayni seyleri yasamaktan cok ama cok korkuyorum. Bugun bebegimi aldirali 1 hafta oldu. Muayneye gidecegim. Ultrasonda bebegim olmayacak bu seferAllah yardımcınız olsun hepinizin herşey biizm için çok zor tahmin edebiliyorum ama tekrardan o duyguyu yaşıyabilceksni gene çok şükür psikolojinizi bozmamaya çalışın siz mümkün olduğu kadar![]()
canım ya valla içim gitti sana herşeyde vardır bihayır kendini topla yavaş yavaş Rabbim en kısa zamand sağlıklı bi hamilleik nasip etsinInsallah yasayabilirim canim.. ayni seyleri yasamaktan cok ama cok korkuyorum. Bugun bebegimi aldirali 1 hafta oldu. Muayneye gidecegim. Ultrasonda bebegim olmayacak bu sefervardir bunda da bir hayir diyorum ama icim aciyor
Canim ben de oyleydim inan yani dun kontrole gittigimde ona da soyledim yasama ihtimali var miydi diue uzuliyorum dedim. O da dedi ki olmaz oyle sey sonucta bi hayat soz konusu. Biz tibbi verilerw dayanarak bu karari veriyoruz. Biraz rahatladim acikcasi. Bir de biz 1 hafta once kalp atisini.duymustuk kurtaj gunu duymamistik.allah sabir versin hwpimize cok zor yasamayan anlamazBende kürtaj olduğuma pişman oldum. Acaba yaşıyormuydu diye düşünmekten uyuyamıyorum artık. Keşke 1 hafta daha bekleseydim![]()
Amin canim insallah. Veren de Allah alan da ama insan uzuluyor iste. Hastanede o kadar aglamistim ki dun muayne icin hittigimde hemen tanidilar beni. Doktor koruma vermedi hasir oldugunda basla dedi. Korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahcanım ya valla içim gitti sana herşeyde vardır bihayır kendini topla yavaş yavaş Rabbim en kısa zamand sağlıklı bi hamilleik nasip etsin![]()
amin canım benm aminn inşalah kısa zamana olurda yüzün tekrardan gülerAmin canim insallah. Veren de Allah alan da ama insan uzuluyor iste. Hastanede o kadar aglamistim ki dun muayne icin hittigimde hemen tanidilar beni. Doktor koruma vermedi hasir oldugunda basla dedi. Korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
canım benm ya Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar.Ben de 2015 şubatta 11 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.Ondan oncesinde de iki dusuk yasamistim.genetik test sonucu kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim.1,5 yıl korunmama rağmen hamile kalamiyordum.tam artık vazgeçtim dediğim anda hamile olduğumu öğrendim.Allah hayırlısıyla yeniden bu mutluluğu yasatsin hepinize.bana da hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin insallah
Amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hayırlısıyla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin.canım benm ya Allah yardımcın olsun![]()