gebelikte otobüs yolculuğu

yaseminberat

Dualarım seninle
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
534
248
53
merhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim istanbuldan kastamonuya gidecegim yolculuğun bana veya bebeğime zararı olurmu yardım edin lütfen

merhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim istanbuldan kastamonuya gidecegim yolculuğun bana veya bebeğime zararı olurmu yardım edin lütfen

Ben 9 haftalık hamileyken bodrumdan Adana'ya gittim. 13 haftalıkken geri döndüm. Giderken doktoruma sordum gidebilirsin dedi. Dönüş içinde adanada kadın doğum doktoruna gittim oda gidebilirsin dedi . Allah'a binlerce şükür birşey olmadı. Yolda 16 saatlikti bilet alırkende hamile olduğumu söylemiştim rahat bir koltuk olsun istedim en azından çok sallanmayan. Ama doktoruna bence sormadan gitme. Çünkü herkesin hamileliği farklı. Şimdiden iyi yolculuklar:)

teşekkür ederim ama bayram olduğu için soramıyorum pazarteside gidiyorum

WALLA BEN HEM İSTANBULDAN ELAZIĞA GİTTİM KAÇ SAAT BİŞEY OLMADI gelirken de uçakla geldim yine bişey olmadı çok şükür doktora felan da danışmamıstım sadece oturuken sıkıldım Allah sağ salim gidip dönmeni nasip etsin

6 aylık hamileyim kayseriden manisaya geldim(12 saat), doktoruma sordum iyi tatiller dedi :) ilk kızımda da gelmiştim, ancak gebeliğinizde bir problem varsa düşük tehlikesi falan izin verilmiyor, doktorunuza gidemiyorsanız telefon açıp bir sorun yine de..

mecbur doktoru dinlemek lazım , arkadaşların dediği gibi durumunu en iyi doktorun bilir.Ara ulaşmaya çalış en azından

bende yarin yola cikiyorum 10 saat doktorum keske otobus olmadaydi dedi cunku tuvalete gidemiyosun kaslarin tutuluyo zor ama dusuk tehlikesi yoksa sorun yapmiyolar gitmene

hepinize ayri ayri teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için allaha şükür düşük tehlikem yok benim değilde bebek için tehlikesi varmı diye merak ediyordum benim için sorun değil gece yolculuğu olduğu için uyurum ben üstelik şimdiki otobüsler çok rahatmış sarsıntı falan hissetmiyormuşsun

canım ben hamile olduğumu bilmeden hem 4. haftam da hem 6. hftamda 4 yolculuk yaptım ikisi otobüs (13 saat) ikisi uçaktı. o zaman bişey olmadı, 6 hafta sonra düşük tehlikesi geçirdim ama sebebi hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmamdı. doktorun bişey demiyosa gidebilirsin, birde her otobüste orta kapının yanında tuvalet var. bi nedeni var onun ama şimdi tam hatırlamıyorum prostat hastaları için olabilir. ama ben her yolculuğumda kullandım sen de kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…