Gebelikte otrivin kullanan var mi ?

ikarakeci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
26
7
1
34
Merhaba herkese, hamileliği boyunca otrivin kullananlar var mi? Bebeklerinizde herhangi bir sorun oldumu ? Ya da gebeliğiniz boyunca sorunlar ? Hamile kalmadan once otrivin bagimlisiydim her nekadar kabul etmek zor olsada hamile kalıncada mecbur kullandim. Kbb doktoruna gittim gerçekten nefes almiyosun sen dedi. Konkolarin ( burun etlerin) cok sismis . Aranizda bu sorunu Yasayanlar varmi? Hamileligi boyunca otrivin kullananlar? 5 gunluk kullanımdan bahsetmiyorum ama cnku bagimli olanlar 5 gun yetmiyor kullanmak ve otrivin dışında hicbirsey açmadığını bilirler.s

Merhaba. Hamile değilim ya da hamilelikte bu ilacı kullanmadım ama otrivine benim de kurtarıcı spreyimdir. Bağımlı değilim ama burnum tıkandığında otrivinden başkası o tıkanıklığı asla açmaz. Hasta olduğumda onu kullanmadan duramam. Tabiki bu konuda uzman kişi değilim ama kullanmamanızı tavsiye ederim. Bir keresinde yine burnum tıkandığında doktor çeşitli ilaçlar ve burun spreyi yazmıştı. Ama otrivine dışında bir sprey. Ben bunun ben de işe yaramayacağını otrivine istediğimi söylediğimde. O çok etkili tehlikeli bir ilaç beynini eritir gibi bir şeyler söyledi. (Tabiki mübalağa yaptı ama) masum bir ilaç olmadığı belli. Hamilelikte en basit ilaçların bile etkisi bilinmediği için kullanılmıyor o yüzden yapmayın derim. Eminim zordur kullanmamak ama bilemedim. İnşallah sıkıntınız geçer

Bunun için ameliyat olsanıza. Otrivini hamilelerin kullanması yasak. Ayrıca otrivin sizin koku alma duyunuza fln da zarar veriyor, bir zamanlar ben de bağımlısı olmuştum onsuz nefes alamıyordum, etlerimi lazerle küçülttürdüm daha fena oldum sonra el mecbur deviasyon ameliyatı oldum ve bağımli olmaktan kurtuldum. Bebeğe bir zararı olmasa bile kendi sağlığınız için bırakmanız şart. Ayrıca bu tarz fısfısların damarları genişlettiğini ve bu sebeple de düşüklere sebep olabileceğini okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…