Gebelikte ozel bolgesi agriyanlar

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Ozel bolgem ve rahim kismim agriyor bacaklarda da agri var.bazen Adet olcakmisim gibi hafif agrim oluyor.Dr magnezyum verdi ağrıların hafifler dedi.Yuruyusum cok degisti bacaklarim kapali oturamıyorum.Asagi bolgemde dolgunluk hissi var. Bunlar normal mi .Endiseliyim

Kaçıncı haftadasın canım? Magnezyum tamamen kesmese de rahatlatıyor. Özel bölgede olan ağrı büyük ihtimalle çatı ağrısıdır, ben 20.haftadan beri o ağrıdan muzdaribim, şuan 32.haftadayım. Penguen gibi yürüyorum son 1 aydır ve aynı şekilde bacaklarım kapalı oturamıyorum. Ama aşağıdaki dolgunluk hissini bilemiyorum, normaldir ama haftan kaç bilmiyorum tabi

26 haftanin icindeyim.Her gittigimde erken dogum riski var mi diye soruyorum.Dr yok diyor ama ozel bolgemdeki dolgunluk
supheye dusuruyor.

Bnm de var ağrım cnm özellikle uykudan kalltıgımda yada kanepede uzandıgımda acayip bi ağrı göbwğimin altından aşağı doğru baskı var gibi ama bebiş büyüyor diye düşündüm hep Allah bir avazda kurtarsın bizleri 23.haftamın içindeyim bende ilaç filan kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…