- 6 Aralık 2024
- 119
- 12
- 13
- 18
- Konu Sahibi suna soysal
Merhaba kizlar 8 haftalik gebeyim şuana kadar devlette kontrollerimi sagliyodum ama özel istiyorum hangisi daha iyi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk 3 ay özele gittim sonra şehir hastanesine geçtim o zamandan beri de şehir hastanesine gidiyorum. Sürekli önerilen ve sevdiğim doktora randevu alıyorum. Ben genel olarak memnunum tüm randevular güzel geçti o parayı vermek yerine güzelce odasını hazırladım kızımın. Ama tabi her devlet hastanesi aynı olmuyor yalana gerek yok bazıları çok ilgisizmiş. İyi araştırmanız lazım hastanenin şartlarını falan. Ama özelde de aynı durum geçerli tabi para için her şeyi yapan var. Nerede yaşıyorsun büyük şehir miMerhaba kizlar 8 haftalik gebeyim şuana kadar devlette kontrollerimi sagliyodum ama özel istiyorum hangisi daha iyi sizce
Ben sağlık konusunda hep devletten yanayım ya acil birşey varsa özele giderim.Merhaba kizlar 8 haftalik gebeyim şuana kadar devlette kontrollerimi sagliyodum ama özel istiyorum hangisi daha iyi sizce
Bence iki tarafta da takipli bir doktorun olmalı, ozelin makineleri vs. Çok daha iyi oluyor ama devletteki doktorlar da çok vaka gördükleri için daha bilgili oluyorlar. Ben hamileligim boyunca rutin kontrollere hep devlette gittim hatta devlette gebe okulu vardı ona da katıldım çok güzeldi. Ama yine de devletteki doktor yoğunluktan dolayı bir şeyleri gözden kaçırmasın diye yine bazen özele de gittim. Sonuç olarak devlette doğum yapmaya karar vermiştim. İlk dogumumdu gebelik şekeri vs. Vardı riskli bir doğum olacaktı ve bebek çok iriydi. Devletteki doktorum normal doğum yapamazsın ama devlet politikası gereği normal doğum denemek zorundayız demişti, beynimden vurulmuşa döndüm ne demek hem yapamazsın deyip hem deneyeceğiz demek... üstelik 39. Haftamdaydim ve bebek doğum kanalına inmemisti bile doktor yarın gel suni sancı verelim 2 3 gün suni sancı çekersin doğum olmazsa sezeryana alalım dedi yani hayatımın şokunu yaşadım öyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki, hemen ozeldeki doktora gittim ve bana normal doğum intihar olur senin için dedi. Çok saçmaydı devlet politikası yüzünden hayatımı tehlikeye atmadım ve özelde doğum yaptım sezeryan oldum. İlgi alaka çok güzeldi hersey harikaydı devlette bu ilgi alakayı bulamazdım. Hamileligimin basinda devlete güvenim sonsuzken hamileligimin sonunda devletten nefret ettim.Merhaba kizlar 8 haftalik gebeyim şuana kadar devlette kontrollerimi sagliyodum ama özel istiyorum hangisi daha iyi sizce
SamsundayimBen ilk 3 ay özele gittim sonra şehir hastanesine geçtim o zamandan beri de şehir hastanesine gidiyorum. Sürekli önerilen ve sevdiğim doktora randevu alıyorum. Ben genel olarak memnunum tüm randevular güzel geçti o parayı vermek yerine güzelce odasını hazırladım kızımın. Ama tabi her devlet hastanesi aynı olmuyor yalana gerek yok bazıları çok ilgisizmiş. İyi araştırmanız lazım hastanenin şartlarını falan. Ama özelde de aynı durum geçerli tabi para için her şeyi yapan var. Nerede yaşıyorsun büyük şehir mi
Tesekkur ederimBenim kuzenim hamileliği boyunca çok zor geçtiği için hep serumla beslendi. Hem devlette doktoru vardı hem özelde. Tahlil tarzı şeylerini hep devlette yaptırdı. Doğumunu aylık kontrollerini özelde yaptırdı. 15. Gün devlete diğer 15. Gün özele gidiyordu. Bana da öyle söyledi bende şuan hamile kalmaya çalışıyorum özele gidiyorum. Mutlaka devlette de bi doktorun olsun dedi. Hamile olmadığım için çok bi bilgim yok ama bana böyle söyledi bende size söylemiş olayım![]()
Merhabalar hangi sehirdesiniz?Ben ilk 3 ay özele gittim sonra şehir hastanesine geçtim o zamandan beri de şehir hastanesine gidiyorum. Sürekli önerilen ve sevdiğim doktora randevu alıyorum. Ben genel olarak memnunum tüm randevular güzel geçti o parayı vermek yerine güzelce odasını hazırladım kızımın. Ama tabi her devlet hastanesi aynı olmuyor yalana gerek yok bazıları çok ilgisizmiş. İyi araştırmanız lazım hastanenin şartlarını falan. Ama özelde de aynı durum geçerli tabi para için her şeyi yapan var. Nerede yaşıyorsun büyük şehir mi
Merhaba AnkaradayımMerhabalar hangi sehirdesiniz?
Ayy bende Ankaradayim kime gidiyorsunuz? 6 haftalik hamileyim bir yandan doktor arastiriyirum daMerhaba Ankaradayım
Bilkent şehir hastanesi Fatma Salihe gidiyorum canımAyy bende Ankaradayim kime gidiyorsunuz? 6 haftalik hamileyim bir yandan doktor arastiriyirum da
Hastaneden çok kesinlikle doktor araştırması yap. Benim bulunduğum yerde devlet hastanesinde maalesef doktor kıtlığı var. Ve randevu almak kabus gibi bi şey. Ara ara devlete de kontrole gidiyorum bazı değerlerimin takibi gerekiyor yaptırıyorum ama asıl doktorum özelde. Paket aldım ben muayenesi ve doğumu içinde . İlgi alaka vs den de şu an için memnunum.Merhaba kizlar 8 haftalik gebeyim şuana kadar devlette kontrollerimi sagliyodum ama özel istiyorum hangisi daha iyi sizce
Peki nasil geciyor randevular memnun musunuz ? Ogrenciler veya asistanlar muayene sirasinda giriyor mu odaya ? Dogumu da mi orada yapmayi dusunuyorsunuz ? Benim devlet mi veya ozel mi diye aklim cok karisik tup bebekten hamile kaldim.Bilkent şehir hastanesi Fatma Salihe gidiyorum canım
Muayaneyi Fatma hanım birebir kendisi yaptı her zaman. Odada ebe ve asistan da oluyor ama muayene odası ayrı orada sadece doktor oluyor. Yüksek ihtimal doğumu da orada yapacağım. Ben çok memnunum kendisinden çok ilgili ve kibar biri. Ama hemen randevu bulamazsınız 9 10 gün önceden almalısınızPeki nasil geciyor randevular memnun musunuz ? Ogrenciler veya asistanlar muayene sirasinda giriyor mu odaya ? Dogumu da mi orada yapmayi dusunuyorsunuz ? Benim devlet mi veya ozel mi diye aklim cok karisik tup bebekten hamile kaldim.
Anladim cok sevindim sizin adiniza :) peki sezeryan mi yoksa normal dogum mu tercih edeceksiniz? Nasil randevu aliniyor ? Hic gitmedigim ve ankaranin yabancisi oldugum icin soruyorum boyle kusuruma bakmayin bir de ilk gebeliğimMuayaneyi Fatma hanım birebir kendisi yaptı her zaman. Odada ebe ve asistan da oluyor ama muayene odası ayrı orada sadece doktor oluyor. Yüksek ihtimal doğumu da orada yapacağım. Ben çok memnunum kendisinden çok ilgili ve kibar biri. Ama hemen randevu bulamazsınız 9 10 gün önceden almalısınız
Vajinal doğum olacak eğer bir risk olmazsa. E nabız sistemi üzerinden randevu alabilirsinizAnladim cok sevindim sizin adiniza :) peki sezeryan mi yoksa normal dogum mu tercih edeceksiniz? Nasil randevu aliniyor ? Hic gitmedigim ve ankaranin yabancisi oldugum icin soruyorum boyle kusuruma bakmayin bir de ilk gebeliğim
Ben en başından beri hem özele hem devlete gidiyorum devletteki doktorumu da seviyorum ama doğuma doktorlar girmiyor ve refakatçi olarak eşi almıyorlar sancı odasına da kadın refakatçiyi almıyorlar devlette bu yüzden doğuma özele gideceğim inşallah ben de özele gidip o parayı vermek istemem ama eşim de bebeğimin ilk anlarını görsün ve benim yanımda olsun istiyorumMerhaba kizlar 8 haftalik gebeyim şuana kadar devlette kontrollerimi sagliyodum ama özel istiyorum hangisi daha iyi sizce