Pemppeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 568 137 18 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #1 Tavuk ciğeri kadar parça düştü ful kandı düşük mü yaptim 6 haftalık gebeyim
Danielaa Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2023 271 72 13 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #2 alp00 .!.: Tavuk ciğeri kadar parça düştü ful kandı düşük mü yaptim 6 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... bunu buraya yazacahiniza keşke hastaneye gitseniz
alp00 .!.: Tavuk ciğeri kadar parça düştü ful kandı düşük mü yaptim 6 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... bunu buraya yazacahiniza keşke hastaneye gitseniz
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 802 867 53 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #3 alp00 .!.: Tavuk ciğeri kadar parça düştü ful kandı düşük mü yaptim 6 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... O an gerçekten aklınıza buraya mı yazmak geldi? Gebelikte en ufak damla kan bile tehlikeli olabilir. Doktora gitmelisiniz.
alp00 .!.: Tavuk ciğeri kadar parça düştü ful kandı düşük mü yaptim 6 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... O an gerçekten aklınıza buraya mı yazmak geldi? Gebelikte en ufak damla kan bile tehlikeli olabilir. Doktora gitmelisiniz.
Pemppeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 568 137 18 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #4 Chyjinx .!.: O an gerçekten aklınıza buraya mı yazmak geldi? Gebelikte en ufak damla kan bile tehlikeli olabilir. Doktora gitmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Sizle mi biliyorum ya ben zaten gittim hastaneye evde kanamam vardı boş boş konuşmayın
Chyjinx .!.: O an gerçekten aklınıza buraya mı yazmak geldi? Gebelikte en ufak damla kan bile tehlikeli olabilir. Doktora gitmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Sizle mi biliyorum ya ben zaten gittim hastaneye evde kanamam vardı boş boş konuşmayın
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 802 867 53 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #5 alp00 .!.: Sizle mi biliyorum ya ben zaten gittim hastaneye evde kanamam vardı boş boş konuşmayın Genişletmek için tıkla... Gittiyseniz ne soruyorsunuz hanımefendi?
alp00 .!.: Sizle mi biliyorum ya ben zaten gittim hastaneye evde kanamam vardı boş boş konuşmayın Genişletmek için tıkla... Gittiyseniz ne soruyorsunuz hanımefendi?
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 802 867 53 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #6 alp00 .!.: Sizle mi biliyorum ya ben zaten gittim hastaneye evde kanamam vardı boş boş konuşmayın Genişletmek için tıkla... Hamilesiniz parça düşmüş doktora gitmişsiniz size düşük yapıp yapmadığınızı söylemediler mi? Gittiyseniz ne "boş boş" soruyorsunuz?
alp00 .!.: Sizle mi biliyorum ya ben zaten gittim hastaneye evde kanamam vardı boş boş konuşmayın Genişletmek için tıkla... Hamilesiniz parça düşmüş doktora gitmişsiniz size düşük yapıp yapmadığınızı söylemediler mi? Gittiyseniz ne "boş boş" soruyorsunuz?
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.414 238 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #7 alp00 .!.: Sizle mi biliyorum ya ben zaten gittim hastaneye evde kanamam vardı boş boş konuşmayın Genişletmek için tıkla... Doktora görünmüşsünüz zaten, biz ne bilelim. Hoşsunuz.
alp00 .!.: Sizle mi biliyorum ya ben zaten gittim hastaneye evde kanamam vardı boş boş konuşmayın Genişletmek için tıkla... Doktora görünmüşsünüz zaten, biz ne bilelim. Hoşsunuz.
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 802 867 53 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #8 sherlockdomestt .!.: Doktora görünmüşsünüz zaten, biz ne bilelim. Hoşsunuz. Genişletmek için tıkla... Biraz da boş kendi tabiri ile.
sherlockdomestt .!.: Doktora görünmüşsünüz zaten, biz ne bilelim. Hoşsunuz. Genişletmek için tıkla... Biraz da boş kendi tabiri ile.
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.414 238 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #9 Chyjinx .!.: Biraz da boş kendi tabiri ile. Genişletmek için tıkla... Anlaşılır diye düşündüydüm
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 802 867 53 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #10 sherlockdomestt .!.: Anlaşılır diye düşündüydüm Genişletmek için tıkla... Bazılarına şak diye söylemek lazım anlamıyorlar. Her şeyi farklı anlamaya müsait oldukları için
sherlockdomestt .!.: Anlaşılır diye düşündüydüm Genişletmek için tıkla... Bazılarına şak diye söylemek lazım anlamıyorlar. Her şeyi farklı anlamaya müsait oldukları için
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.414 238 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #11 Chyjinx .!.: Bazılarına şak diye söylemek lazım anlamıyorlar. Her şeyi farklı anlamaya müsait oldukları için Genişletmek için tıkla... Doğru Hayır dese ki üzgünüm, zaten ona göre cevaplar gelir ama doktora gitmişsin biz ne diyelim ki diplomamız mı var? Anca boş boş işte takılıyoruz dkfkf
Chyjinx .!.: Bazılarına şak diye söylemek lazım anlamıyorlar. Her şeyi farklı anlamaya müsait oldukları için Genişletmek için tıkla... Doğru Hayır dese ki üzgünüm, zaten ona göre cevaplar gelir ama doktora gitmişsin biz ne diyelim ki diplomamız mı var? Anca boş boş işte takılıyoruz dkfkf
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 802 867 53 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #12 sherlockdomestt .!.: Doğru Hayır dese ki üzgünüm, zaten ona göre cevaplar gelir ama doktora gitmişsin biz ne diyelim ki diplomamız mı var? Anca boş boş işte takılıyoruz dkfkf Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum yani. Kötü niyetli bir şey demedim. Buraya yazacağına doktora gitmelisin dedim. İyilik de yaramıyor yahu Neyse inşallah düşük yapmıyordur diyelim yine iyilik bizde kalsın
sherlockdomestt .!.: Doğru Hayır dese ki üzgünüm, zaten ona göre cevaplar gelir ama doktora gitmişsin biz ne diyelim ki diplomamız mı var? Anca boş boş işte takılıyoruz dkfkf Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum yani. Kötü niyetli bir şey demedim. Buraya yazacağına doktora gitmelisin dedim. İyilik de yaramıyor yahu Neyse inşallah düşük yapmıyordur diyelim yine iyilik bizde kalsın